• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Duurzaam op vakantie
Reizen is niet altijd goed voor onze planeet, misschien denk jij ook wel eens na om je voetafdruk te verkleinen. Wellicht ben je al bezig met het scheiden van je afval, pak je wat vaker de fiets of loop je wat vaker, meteen goed voor je lijf! Duurzaamheid en vakantie gaan niet altijd samen, maar het is zeker mogelijk om eens stil te staan bij de manier waarop je reist en te bedenken of er een beter alternatief zou kunnen zijn.

Kenmerk duurzaam op reis
Ook wij proberen ons steentje bij te dragen. We hebben onze trein-, fiets- en wandelreizen het kenmerk 'duurzaam op reis' gegeven, zo zie je in een oog opslag welke reis duurzaam is. Deze reizen kun je herkennen aan het icoontje hieronder:
Duurzaam op reis met je elektrische auto
We zijn bezig om een aantal populaire autorondreizen aan te passen, zodat er ook een versie te boeken is wanneer je met een⚡elektrische auto rijdt. Bij deze reizen houden we rekening met de te rijden afstand per dag en zijn er laadpalen bij het hotel. Ook deze reizen hebben het kenmerk 'duurzaam op reis' gekregen.

Zoek hieronder je reis uit of doe een maatwerk aanvraag wanneer de reis van jouw dromen er niet tussen staat. We helpen je graag om duurzaam op reis te gaan!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden