• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Reis op maat - uw droomreis

Start vrijblijvend een aanvraag voor uw reis op maat

Heeft u altijd al eens het prachtige Dartmoor National Park in Zuid-Engeland willen bezoeken? De oude stad Bath met de Romeinse thermen, het indrukwekkende Isle of Skye in Schotland of het betoverende Snowdonia National Park in Wales? Of u nu zoekt naar witte stranden, rust, een vriendelijke bevolking, bossen, bruisende steden, winkels, imposante kastelen, bergen of gezellige pubs: Groot-Brittannië heeft het allemaal en het is allemaal mogelijk bij House of Britain!

House of Britain is al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Wij hebben prachtige reizen voor u samengesteld waarbij u al het moois van deze landen op uw gemak kunt gaan ontdekken.

Tijdens onze reizen verblijft u in de mooiste accommodaties, zoals gezellige B&B’s, authentieke Inns of prachtige landhuishotels, een unieke ervaring! Ook de overtocht boeken wij graag voor u tegen onze scherpe contracttarieven. Wanneer onze standaard reizen niet precies zijn wat u in gedachten heeft, dan kunnen wij ze geheel aan uw wensen aanpassen. Als u zelf al een route heeft bedacht of als u een bepaald reisonderdeel op het oog heeft dat u niet terug kunt vinden op onze website, dan maken wij graag vrijblijvend een mooie offerte op maat voor u.

Hoewel al onze reizen ieder jaar weer een groot succes zijn en veel geboekt worden, proberen wij ons programma steeds te vernieuwen. We zoeken voor u naar de mooiste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en de prachtigste onontdekte plekjes van Groot-Brittannië en Ierland. Dit alles doen wij zodat u maar één ding hoeft te doen tijdens uw vakantie: genieten!

Laat ons weten hoe uw droomreis eruit ziet en wij gaan u helpen om deze uit te laten komen, zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden! Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe.

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail uw wensen naar: info@houseofbritain.nl.


Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden