• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Reis op maat - jouw droomreis

Start vrijblijvend een aanvraag voor jouw reis op maat

Heb je altijd al eens het prachtige Dartmoor National Park in Zuid-Engeland willen bezoeken? De oude stad Bath met de Romeinse thermen, het indrukwekkende Isle of Skye in Schotland of het betoverende Snowdonia National Park in Wales? Of je nu zoekt naar witte stranden, rust, een vriendelijke bevolking, bossen, bruisende steden, winkels, imposante kastelen, bergen of gezellige pubs: Groot-Brittannië heeft het allemaal en het is allemaal mogelijk bij House of Britain!

House of Britain is al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Wij hebben prachtige reizen samengesteld waarbij je al het moois van deze landen op je gemak kunt gaan ontdekken.

Tijdens onze reizen verblijf je in de mooiste accommodaties, zoals gezellige B&B’s, authentieke Inns of prachtige landhuishotels, een unieke ervaring! Ook de overtocht boeken wij graag voor je tegen onze scherpe contracttarieven. Wanneer onze standaard reizen niet precies zijn wat je in gedachten hebt, dan kunnen wij ze geheel aan jouw wensen aanpassen. Als je zelf al een route hebt bedacht of als je een bepaald reisonderdeel op het oog hebt dat je niet terug kunt vinden op onze website, dan maken wij graag vrijblijvend een mooie offerte op maat.

Hoewel al onze reizen ieder jaar weer een groot succes zijn en veel geboekt worden, proberen wij ons programma steeds te vernieuwen. We zoeken voor je naar de mooiste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en de prachtigste onontdekte plekjes van Groot-Brittannië en Ierland. Dit alles doen wij zodat je maar één ding hoeft te doen tijdens je vakantie: genieten!

Laat ons weten hoe jouw droomreis eruit ziet en wij gaan je helpen om deze uit te laten komen, zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden! Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe.

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail jouw wensen naar: info@houseofbritain.nl.


paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden