• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Goed verzekerd op reis
Als maatwerkspecialist verzorgen wij uw reis tot in de puntjes, dat is immers onze specialiteit. Zorg ervoor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan en sluit voordat u op reis gaat de juiste verzekeringen af. Wij werken samen met Europeesche Verzekeringen en helpen u graag met het afsluiten van uw reis- en/of annuleringsverzekering. Tijdens het maken van uw online reservering kunt u de gewenste verzekering aanklikken. Bent u dit vergeten? Dan kunt u alsnog via onderstaande kopjes meer lezen over beide verzekeringen en deze direct afsluiten! Zo gaat u altijd goed verzekerd op reis.
Kortlopende Reisverzekering
Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche
Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op weg. Europeesche Verzekeringen is al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Deskundige personenhulp
Heeft u hulp nodig tijdens uw reis? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn +31 20 651 5777 dag en nacht bellen. Onze medewerkers helpen u snel en goed. Met de Kortlopende Reisverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.

Daarom belt u de Europeesche Hulplijn
• Voor hulp bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten
• Voor professionele ondersteuning via de alarmcentrale
• Voor wereldwijde hulp in uw eigen taal
• Voor een snel advies bij eenvoudige medische klachten
• Voor de beste artsen en hulpdiensten in het buitenland

Altijd een reisverzekering op maat
U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. U kunt zelf kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reis.

Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd
Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stuk¬maakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. U heeft standaard Europadekking. Voor een reis buiten Europa kunt u de Basis reisverzekering uitbreiden met Werelddekking.

Comfort: meer dan ruime vergoedingen
De Comfort reisverzekering van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking, die u zelf kunt uitbreiden naar Werelddekking.

Uitbreidingen voor Basis & Comfort
U kunt uw Basis of Comfort reisverzekering verder uitbreiden met dekkingen die uw reisverzekering nog beter laten aansluiten op uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld op wintersport of wilt u zich in het buitenland verzekeren voor rechtsbijstand of geneeskundige kosten? U kunt de dekking dan altijd aanpassen.

Optimaal: alles perfect geregeld
Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico! Ook bij deze reisverzekering kunt u kiezen uit Europadekking of Werelddekking.

Sluit hier uw kortlopende reisverzekering af
Wilt u de kortlopende reisverzekering afsluiten? Klik hier om dit direct in orde te maken.

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie. Door via onze website deze verzekering af te sluiten gaat u akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering. De verzekeringskaart is hier downloaden.
Kortlopende Annuleringsverzekering
Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche
U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.
Europeesche Verzekeringen: al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?
Met onze standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarnemer meeverzekeren
Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Allrisk Annuleringsverzekering
Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.


Wilt u de kortlopende annuleringsverzekering afsluiten? Klik hier om dit direct in orde te maken.

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie. Door via onze website deze verzekering af te sluiten gaat u akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering. De verzekeringskaart is hier te downloaden.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden