• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Goed verzekerd op reis
Als maatwerkspecialist verzorgen wij jouw reis tot in de puntjes, dat is immers onze specialiteit. Zorg ervoor dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan en sluit voordat je op reis gaat de juiste verzekeringen af. Wij werken samen met a.s.r. en helpen je graag met het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering. Tijdens het maken van je online reservering kun je de gewenste verzekering aanklikken. Ben je dit vergeten? Dan kun je alsnog via onderstaande kopjes meer lezen over beide verzekeringen en deze direct afsluiten! Zo ga je altijd goed verzekerd op reis.
Kortlopende Reisverzekering
Kortlopende Reisverzekering van a.s.r.
Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar je ook naartoe gaat, met een reisverzekering van a.s.r. ga je goed voorbereid op weg. a.s.r. is al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Deskundige personenhulp
Heb je hulp nodig tijdens je reis? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kun je de a.s.r. Hulplijn +31 20 651 5777 dag en nacht bellen. Onze medewerkers helpen je snel en goed. Met de Kortlopende Reisverzekering ben je standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.

Daarom belt u de a.s.r. Hulplijn
• Voor hulp bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten
• Voor professionele ondersteuning via de alarmcentrale
• Voor wereldwijde hulp in je eigen taal
• Voor een snel advies bij eenvoudige medische klachten
• Voor de beste artsen en hulpdiensten in het buitenland

Altijd een reisverzekering op maat
Je kunt je kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. Je kunt zelf kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kun je een verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op je reis.

Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd
Met de Basis reisverzekering ben je goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens je reis. Zo ben je verzekerd voor deskundige hulpverlening via de a.s.r. Hulplijn. Daarnaast heb je recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als je per ongeluk iets stukmaakt in de hotelkamer of vakantiehuis. Of als je plotseling extra reis- of telefoonkosten hebt. Je hebt standaard Europadekking. Voor een reis buiten Europa kun je de Basis reisverzekering uitbreiden met Werelddekking.

Comfort: meer dan ruime vergoedingen
De Comfort reisverzekering van a.s.r. biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijg je ruimere vergoedingen voor de dekkingen die je kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking, die je zelf kunt uitbreiden naar Werelddekking.

Uitbreidingen voor Basis & Comfort
Je kunt de Basis of Comfort reisverzekering verder uitbreiden met dekkingen die je reisverzekering nog beter laten aansluiten op uw wensen. Ga je bijvoorbeeld op wintersport of wil je je in het buitenland verzekeren voor rechtsbijstand of geneeskundige kosten? Je kunt de dekking dan altijd aanpassen.

Optimaal: alles perfect geregeld
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van a.s.r. perfect voor jou. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij je bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico! Ook bij deze reisverzekering kun je kiezen uit Europadekking of Werelddekking.

Sluit hier je kortlopende reisverzekering af
Wil je de kortlopende reisverzekering afsluiten? Klik hier om dit direct in orde te maken.

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van a.s.r. provisie. Door via onze website deze verzekering af te sluiten ga je akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering. De verzekeringskaart is hier downloaden.
Kortlopende Annuleringsverzekering
Kortlopende Annuleringsverzekering van a.s.r.
Je hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat je halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van a.s.r. is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens je vakantie.
a.s.r.: al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Je kunt je annuleringsverzekering volledig aanpassen aan jouw wensen. Je hebt de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?
Met onze standaard Annuleringsverzekering ben je goed verzekerd, als je je reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mis je een deel van je reis, bijvoorbeeld omdat je eerder naar huis moet? Dan ontvang je van ons een vergoeding voor iedere dag dat je niet van je reis heeft kunnen genieten. En heb je zelf je reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarnemer meeverzekeren
Als je wilt, kun je een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die je taken op je werk waarneemt. Of de persoon die altijd op je huis of huisdier past terwijl je op reis bent. Als je waarnemer iets overkomt, kun je je reis annuleren of vroegtijdig afbreken. Je hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Allrisk Annuleringsverzekering
Wil je zelf kunnen bepalen om welke reden je jouw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. Je kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden je niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als je toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Sluit hier je kortlopende annuleringsverzekering af
Wil je de kortlopende annuleringsverzekering afsluiten? Klik hier om dit direct in orde te maken.

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van a.s.r. provisie. Door via onze website deze verzekering af te sluiten ga je akkoord met digitale verstrekking van de verzekeringskaart die hoort bij de aangevraagde verzekering. De verzekeringskaart is hier te downloaden.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden