• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Over ons
House of Britain is een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Onze verkoopmedewerkers hebben verrassende ideeën en staan je met raad en daad terzijde. Persoonlijk contact staat voorop! Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld, afhankelijk van je budget en wensen.

Met een breed reisaanbod is House of Britain dé one-stop-shop voor reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Of je nu informatie zoekt over dit prachtige land, een typisch Engelse inn zoekt in Cornwall, een retourtje Eurotunnel wil boeken of het plan hebt met de personeelsvereniging naar Londen te gaan: House of Britain is hét adres!
Reizen op maat
Reizen op maat
Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van korte en langere reizen naar Groot-Brittannië en Ierland. Wist je dat ALLE reizen op onze website aan je wensen kunnen worden aangepast?

Stuur ons een mailtje met je droomreis en wij gaan je helpen om deze uit te laten komen! Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden!

Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!

Mail je wensen naar: info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.
Groepen
Groepen
Bent je van plan om met je bedrijf, (personeels)vereniging of schoolgroep naar Groot-Brittannië of Ierland te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat ons weten wat je wilt en wij maken speciaal voor jou een programma dat aan al je wensen en eisen voldoet!

Vraag snel je vrijblijvende offerte aan!

Mail je wensen naar: groups@houseofbritain.nl of bel naar 0118-422434.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden