• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
House of Britain, méér dan je verwacht!
Opgericht in 2003; is House of Britain met een breed reisaanbod dé one-stop-shop voor reizen naar Groot-Brittannië, Ierland, Denemarken & Zweden. Wij zijn een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië, Ierland, Denemarken & Zweden. Onze reisspecialisten hebben verrassende ideeën en staan je met raad en daad terzijde. Persoonlijk contact staat voorop! Sinds 2021 bieden we ook Denemarken & Zweden aan, House of Britain biedt dus méér dan je verwacht!

Je kunt een van onze reizen gemakkelijk online boeken. Onze standaard reizen zijn vrijwel allemaal aan te passen naar eigen wens. Wil je iets compleet anders? Vraag dan een reisvoorstel aan, op maat samengesteld, afhankelijk van je budget en wensen.

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail jouw wensen naar: info@houseofbritain.nl.

Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden. Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!

Of je nu informatie zoekt over deze prachtige landen, een typisch Engelse inn zoekt in Cornwall, een retourtje Eurotunnel wilt boeken, de Deense stranden wilt ontdekken, van een echte Zweedse Fika wilt genieten of het plan hebt met de personeelsvereniging naar Londen te gaan: House of Britain is hét adres!
Reizen op maat
Jouw droomreis
Op onze website vind je een uitgebreid aanbod van korte en langere reizen naar Groot-Brittannië en Ierland. Wist je dat ALLE reizen op onze website aan je wensen kunnen worden aangepast?

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail jouw wensen naar: info@houseofbritain.nl.

Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden. Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!
Groepen
Groepen
Bent je van plan om met je bedrijf, (personeels)vereniging of schoolgroep naar Groot-Brittannië of Ierland te gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat ons weten wat je wilt en wij maken speciaal voor jou een programma dat aan al je wensen en eisen voldoet!

Vraag snel je vrijblijvende offerte aan!

Mail je wensen naar: groups@houseofbritain.nl of bel naar 0118-422434.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden