• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

SGR bijdrage

Garantiefonds SGR voert eigen bijdrage consument weer in
Jarenlang heb je gebruik kunnen maken van een gratis garantie op je geboekte vakantie. Garantie zullen we je blijven geven; daar zijn we voor. Maar om die garantie ook in de toekomst te kunnen blijven bieden, betaalt iedereen die een reis boekt bij een SGR-aangesloten reisonderneming sinds 1 februari 2021 € 5 per persoon per boeking.

Meer reizen dan ooit zijn in korte tijd geannuleerd vanwege Corona. Veel reizigers, zoals misschien ook jij, ontvingen een Reisvoucher met SGR-garantie. Om al die reizigers te helpen, hebben we financiële afspraken gemaakt met de overheid. En wij doen er ook alles aan om reizigers, zoals jij, nu en in de toekomst een onbezorgde vakantie te kunnen blijven garanderen. Dat zijn we verplicht en dat willen we ook. Bovendien moet SGR alle gemaakte afspraken met de overheid terugbetalen. Daarom draagt iedereen vanaf nu een steentje bij.

Met slechts € 5 per persoon per boeking kunnen wij jou die financiële zekerheid, vertrouwen en rust blijven bieden. En houd jij garantie op je geboekte vakantie! Kijk de video voor een extra uitleg of klik hier voor meer informatie.


paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden