• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Vakantiewoningen

Vind je het ook zo fijn om tijdens je vakantie een eigen plekje te hebben, een plekje waar je iedere dag weer thuis kunt komen? Een eigen plekje waar je zelf kunt koken en waar je in de woonkamer of tuin heerlijk tot rust kunt komen na een mooie dag? Dan is een verblijf in een cottage echt iets voor jou. Door heel Engeland, Schotland, Wales en Ierland bieden wij de mooiste cottages aan. We hebben ze aan verlaten kusten, in landelijke gebieden, in valleien, bossen en bij meren. We hebben ze van groot tot klein en van eenvoudig tot luxe.
Hoe te boeken?
Je kunt op de volgende manieren een cottage via ons boeken:
1. Vul ons offerteformulier in.
2. Mail je wensen naar info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.
3. Online door hieronder een vakantiewoning uit te zoeken.

Na ontvangst van je wensen gaan wij je helpen met het vinden van jouw droom cottage. Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!

Houd er rekening mee dat wanneer je hieronder online een vakantiewoning boekt dit zal worden afgehandeld door onze partner Interhome. Wil je de vakantiewoning combineren met een overtocht zodat je gebruik kunt maken van de voordelen van een pakketreis? Mail ons dan de code van de woning toe en wij maken de boeking voor je in orde. Kun je niet vinden wat je zoekt? Gebruik dan hierboven ons offerteformulier of mail ons je wensen. Naast Interhome werken wij ook samen met veel lokale partners en eigenaren.

Het kan heel eventjes duren voordat de pagina hieronder is ingeladen.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden