• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Vakantiewoningen

Vindt u het ook zo fijn om tijdens uw vakantie een eigen plekje te hebben, een plekje waar u iedere dag weer thuis kunt komen? Een eigen plekje waar u zelf kunt koken en waar u in de woonkamer of tuin heerlijk tot rust kunt komen na een mooie dag? Dan is een verblijf in een cottage echt iets voor u. Door heel Engeland, Schotland, Wales en Ierland bieden wij de mooiste cottages aan. We hebben ze aan verlaten kusten, in landelijke gebieden, in valleien, bossen en bij meren. We hebben ze van groot tot klein en van eenvoudig tot luxe.
Hoe te boeken?
U kunt op de volgende manieren een cottage via ons boeken:
1. Vul ons offerteformulier in.
2. Mail uw wensen naar info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.
3. Online door hieronder een vakantiewoning uit te zoeken.

Na ontvangst van uw wensen gaan wij u helpen met het vinden van uw droom cottage. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe!

Houdt u er rekening mee dat wanneer u hieronder online een vakantiewoning boekt dit zal worden afgehandeld door onze partner Interhome. Wilt u uw vakantiewoning combineren met een overtocht zodat u gebruik kunt maken van de voordelen van een pakketreis? Mail ons dan de code van de woning toe en wij maken de boeking voor u in orde. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Gebruik dan hierboven ons offerteformulier of mail ons uw wensen. Naast Interhome werken wij ook samen met veel lokale partners en eigenaren.

Het kan heel eventjes duren voordat de pagina hieronder is ingeladen.
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden