• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Eurostar - met de trein naar hartje Londen!
Van het Europese vasteland rijdt Eurostar naar Londen, snel en veilig door de kanaaltunnel. Reizen met Eurostar is een ervaring op zich: supersnel, comfortabel, ontspannen en vooral geen gedoe. Vanaf Brussel-Zuid bent u binnen 2 uur in het centrum van Londen. In de trein heeft u gereserveerde zitplaatsen met voldoende beenruimte en een zachte hoofdsteun.
Vertrektijden
Er rijden ca. 10-15 treinen per dag in beide richtingen. Ze vertrekken ongeveer elk heel uur.
Inchecken
Vanuit Nederland vertrekt u vanaf een station naar keuze met de trein naar Brussel (m.u.v Thalys). Aangekomen in Brussel gaat u naar de vertrekhal van Eurostar. Deze vindt u aan de achterzijde van het station. Hier vindt een veiligheids- en paspoortcontrole plaats. Vervolgens mag u doorlopen naar de vertrekhal, hier vindt u allerlei cafés en winkels. Tevens wordt hier omgeroepen wanneer u mag instappen.

U dient hier uiterlijk 45 minuten voor vertrek van de Eurostar aanwezig te zijn.
Bagage
Bij de Eurostar mag elke passagier maximaal twee stuks bagage (van gemiddelde afmeting) en één stuk handbagage meenemen. Er is geen maximaal gewicht, maar u moet zelf uw bagage in het bagagerek kunnen tillen

Let op:
Zorg ervoor dat al uw bagage gelabeld is en voorzien van naam en adres.
Direct reizen naar Rotterdam
Het is sinds kort mogelijk om met een directe trein tussen Londen en Rotterdam te reizen, u hoeft dan niet over te stappen in Brussel. In 2019 zal het ook mogelijk gaan zijn om direct te reizen tussen Rotterdam en Londen.
Hoe te boeken
Via onze website kunt u een pakketreis naar Londen boeken inclusief Eurostar. Zoekt u toch iets anders of wilt u één van onze reizen naar Londen aanpassen? Stuur ons dan een mailtje met uw wensen. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe!

Mail uw wensen naar: info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.