• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Bed and Breakfast
Wanneer u overnacht in een Bed & Breakfast kunt u het echte Britse en/of Ierse leven ontdekken. Tijdens uw verblijf zult u de vriendelijkheid en gastvrijheid ervaren die de Britten en Ieren eigen zijn. De B&B's variëren van traditionele boerderijen tot moderne bungalows, van pensions tot kleine familiehotels. De B&B's liggen verspreid door heel Engeland, Wales, Schotland en Ierland.

De meeste B&B's hebben een ontbijtruimte. In sommige B&B's kan de gastheer/vrouw ook een diner verzorgen. Over het algemeen zijn er twee type kamers te boeken. De standaard kamer beschikt niet over een eigen badkamer, deze deelt u met andere gasten. De ensuite kamer beschikt over een eigen badkamer in de kamer of op de gang. Wij zullen altijd in eerste instantie een ensuite kamer voor u boeken, mochten deze onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan boeken wij in overleg met u een andere B&B of ander type kamer. Uw verblijf is inclusief Engels of Iers ontbijt.
Hoe te boeken
U kunt via onze website autorondreizen met verblijf in B&B's boeken. Wist u dat ALLE reizen op onze website aan uw wensen kunnen worden aangepast?

Stuur ons een mailtje met uw droom route en wij gaan u helpen om hier de B&B's bij te zoeken. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe!

Mail uw wensen naar: info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden