• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Bed and Breakfast
Wanneer je overnacht in een Bed & Breakfast kun je het echte Britse en/of Ierse leven ontdekken. Tijdens je verblijf zal je de vriendelijkheid en gastvrijheid ervaren die de Britten en Ieren eigen zijn. De B&B's variëren van traditionele boerderijen tot moderne bungalows, van pensions tot kleine familiehotels. De B&B's liggen verspreid door heel Engeland, Wales, Schotland en Ierland.

De meeste B&B's hebben een ontbijtruimte. In sommige B&B's kan de gastheer/vrouw ook een diner verzorgen. Over het algemeen zijn er twee type kamers te boeken. De standaard kamer beschikt niet over een eigen badkamer, deze deel je met andere gasten. De ensuite kamer beschikt over een eigen badkamer in de kamer of op de gang. Wij zullen altijd in eerste instantie een ensuite kamer voor je boeken, mochten deze onverhoopt niet beschikbaar zijn, dan boeken wij in overleg met jou een andere B&B of ander type kamer. Je verblijf is inclusief Engels of Iers ontbijt.

Impressie video verblijf in B&B's in Ierland:

Hoe te boeken
Je kunt via onze website autorondreizen met verblijf in B&B's boeken. Wist je dat ALLE reizen op onze website aan je wensen kunnen worden aangepast?

Stuur ons een mailtje met je droom route en wij gaan je helpen om hier de B&B's bij te zoeken. Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!

Mail je wensen naar: info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden