• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Next stop ... Winterberg
We hebben nu toch iets leuks! Helaas zijn Groot-Brittannië en Ierland nog steeds niet toegankelijk, maar wat dacht u van een paar dagen Winterberg, gelegen in het mooie Duitse Sauerland! Op slechts 300km rijden vanaf Utrecht ligt over de grens in Duitsland de mooie plaats Winterberg. In Winterberg wordt er 365 dagen per jaar vakantie gevierd. U kunt hier heerlijk wandelen, lekker fietsen, een spannende afdaling maken op één van de rodelbanen, een bezoek brengen aan de belevingsberg Kappe en genieten van het uitzicht wanneer u over de Panoramabrug Kahler Aste loopt of gewoon lekker de natuur in u opnemen. Het Sauerland biedt voor ieder wat wils. Wilt u liever in de winter weg? Dan kunt u gebruik maken van de skiliften en diverse pistes. Bij slecht weer zijn er subtropische zwembaden, een welness, diverse winkeltjes en bierlokalen die u verwelkomen. Deze kunnen momenteel beperkt geopend zijn.

Staat u ook te popelen om uw koffer in te pakken en op vakantie te gaan? U kunt veilig en verantwoord overnachten in Winterberg én wanneer u nu via ons boekt, profiteert u van € 25 korting per boeking.

De zekerheden:
✔ Contactloos verblijf
✔ Ruime keuze uit appartementen en woningen
✔ In het hart van Sauerland
✔ Flexibele aankomst- en vertrekdata
✔ Volop activiteiten in de regio
✔Omboekgarantie tot aankomstdatum 31/3/2021

Hoe werkt het?
• Kies een leuk verblijf uit bij onze partner Welcome in Winterberg, u mag ook uw wensen aan ons doormailen zodat wij u een voorstel sturen
• Wij boeken de reis voor u en bevestigen deze aan u
• Wijzigt het reisadvies? Dan annuleren wij uw boeking en krijgt u uw geld terug
• Wilt u zelf niet meer reizen, dan gelden de van toepassing zijnde annuleringsvoorwaarden.

Boek nu met € 25 korting!
Het reserveren van uw verblijf gaat via House of Britain. Helaas is het niet mogelijk om de reis online te boeken via ons, hieronder kunt u lezen hoe u de reis kunt boeken:
1. Kies uit het aanbod 1 of meerdere accommodaties
2. De prijs die u bij de partner ziet, is de prijs die u aan ons betaalt. U ontvangt een korting van € 25 op de totale reissom, wij rekenen € 15 reserveringskosten per boeking.
3. Stuur een e-mail naar info@houseofbritain.nl en vermeld daarin het volgende:
• link naar de accommodatie(s) die u heeft gevonden
• startdatum en verblijfsduur per accommodatie
• reissom die u heeft gezien (een printscreen meesturen mag ook)
• bent u in het bezit van een House of Britain Corona Voucher? Stuur ons dan het voucher nummer
4. Wij boeken de gekozen accommodatie(s) bij Welcome in Winterberg
5. U ontvangt uw factuur/bevestiging van House of Britain
6. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons de incheckgegevens

Klik hier om het aanbod van Welcome in Winterberg te bekijken.

Goed om te weten voordat u boekt!
Als u uit de Nederlandse provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht komt, moet u bij binnenkomst in Duitsland een negatieve COVID-19 test tonen die niet ouder is dan 48 uur. Als u dit niet kunt overleggen moet u zich bij aankomst in Duitsland preventief laten testen. Dan wordt gevraagd om daarna 14 dagen in zelfquarantaine te gaan. Deze quarantaine kan opgeheven worden als de test negatief is. De test- en quarantaineregels van de Duitse overheid gelden niet voor reizigers die uit de andere Nederlandse provincies komen of op doorreis zijn naar een ander land. Meer informatie over de regels en uitzonderingen vindt u op: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden