• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Next stop ... Winterberg
We hebben nu toch iets leuks! Helaas zijn Groot-Brittannië en Ierland nog steeds niet toegankelijk, maar wat dacht je van een paar dagen Winterberg, gelegen in het mooie Duitse Sauerland! Op slechts 300km rijden vanaf Utrecht ligt over de grens in Duitsland de mooie plaats Winterberg. In Winterberg wordt er 365 dagen per jaar vakantie gevierd. Je kunt hier heerlijk wandelen, lekker fietsen, een spannende afdaling maken op één van de rodelbanen, een bezoek brengen aan de belevingsberg Kappe en genieten van het uitzicht wanneer je over de Panoramabrug Kahler Aste loopt of gewoon lekker de natuur in je opnemen. Het Sauerland biedt voor ieder wat wils. Wil je liever in de winter weg? Dan kun je gebruik maken van de skiliften en diverse pistes. Bij slecht weer zijn er subtropische zwembaden, een welness, diverse winkeltjes en bierlokalen die je verwelkomen. Deze kunnen momenteel beperkt geopend zijn.

Sta je ook te popelen om je koffer in te pakken en op vakantie te gaan? Je kunt veilig en verantwoord overnachten in Winterberg én wanneer je nu via ons boekt, profiteer je van € 25 korting per boeking.

De zekerheden:
✔ Contactloos verblijf
✔ Ruime keuze uit appartementen en woningen
✔ In het hart van Sauerland
✔ Flexibele aankomst- en vertrekdata
✔ Volop activiteiten in de regio
✔Omboekgarantie tot aankomstdatum 31/3/2021

Hoe werkt het?
• Kies een leuk verblijf uit bij onze partner Welcome in Winterberg, je mag ook je wensen aan ons doormailen zodat wij een voorstel sturen
• Wij boeken de reis voor je en bevestigen deze aan je
• Wijzigt het reisadvies? Dan annuleren wij je boeking en krijg je jouw geld terug
• Wil je zelf niet meer reizen, dan gelden de van toepassing zijnde annuleringsvoorwaarden.

Boek nu met € 25 korting!
Het reserveren van je verblijf gaat via House of Britain. Helaas is het niet mogelijk om de reis online te boeken via ons, hieronder kun je lezen hoe je de reis kunt boeken:
1. Kies uit het aanbod 1 of meerdere accommodaties
2. De prijs die je bij de partner ziet, is de prijs die jij aan ons betaalt. Je ontvangt een korting van € 25 op de totale reissom, wij rekenen € 15 reserveringskosten per boeking.
3. Stuur een e-mail naar info@houseofbritain.nl en vermeld daarin het volgende:
• link naar de accommodatie(s) die je hebt gevonden
• startdatum en verblijfsduur per accommodatie
• reissom die je hebt gezien (een printscreen meesturen mag ook)
• ben je in het bezit van een House of Britain Corona Voucher? Stuur ons dan het voucher nummer
4. Wij boeken de gekozen accommodatie(s) bij Welcome in Winterberg
5. Je ontvangt je factuur/bevestiging van House of Britain
6. Na ontvangst van de betaling ontvang je van ons de incheckgegevens

Klik hier om het aanbod van Welcome in Winterberg te bekijken.

Goed om te weten voordat u boekt!
Als je uit de Nederlandse provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht komt, moet je bij binnenkomst in Duitsland een negatieve COVID-19 test tonen die niet ouder is dan 48 uur. Als je dit niet kunt overleggen moet je je bij aankomst in Duitsland preventief laten testen. Dan wordt gevraagd om daarna 14 dagen in zelfquarantaine te gaan. Deze quarantaine kan opgeheven worden als de test negatief is. De test- en quarantaineregels van de Duitse overheid gelden niet voor reizigers die uit de andere Nederlandse provincies komen of op doorreis zijn naar een ander land. Meer informatie over de regels en uitzonderingen vind je op: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/duitsland/reizen/reisadvies
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden