• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Wandelvakantie Engeland

Op wandelvakantie in Engeland? Ontdek zelf de mogelijkheden en boek direct
Heb je altijd al op wandelvakantie in Engeland gewild? Dan bent je bij House of Britain aan het juiste adres. Boek direct een van onze met veel zorg samengestelde reizen voor een voordelige prijs. Of geef jew wensen aan ons door. Dan maken we graag speciaal voor jou een reis op maat. Onze reisspecialisten hebben zelf jarenlange ervaring opgedaan en weten de mooiste onontdekte plekjes te vinden in Groot-Brittannië en Ierland. Kunnen we je helpen?
Bezoek onontdekte plekken
House of Britain is dé specialist in reizen naar Groot-Brittannië en Ierland. Sinds 2003 stellen we al de mooiste reizen samen. We weten als geen ander dat het leuk is om veel te kiezen te hebben en onontdekte plekjes te bezoeken. Juist daarom vernieuwen we ons aanbod zoveel mogelijk én maken we reizen op maat voor eenieder die zelf al een route in gedachte heeft. Wil je graag watervallen zien, het centrum van Londen ontdekken en nog een stukje met de trein langs een schitterend uitzicht reizen? Geen probleem. We denken graag met je mee, zodat je volledig kunt genieten van de reis. Laat een wandelvakantie in Engeland op maat maken of boek er direct een.
Ga op wandelvakantie in Engeland
Wil je in iets meer dan een week het noorden van Engeland ontdekken? Kies dan voor de wandelvakantie in Engeland Hadrian’s Wall Path. Bewandel daarmee het beroemdste wandelpad van Engeland en geniet van een uitgebreid ontbijt, rijke historie, adembenemende natuur en pittoreske dorpjes. De wandelroute voert je van Wallsend langs talloze historische plekken naar Bowness-on-Solway. Een wandeling die op de bucketlist van bijna elke wandelliefhebber staat.

Liever het zuidwesten van Engeland ontdekken? Dan is de reis The Two Moors Way wat voor jou. Deze reis verbindt de nationale parken Dartmoor en Exmoor. Je wandelroute begint in Ivybridge en eindigt in Noord-Devon aan de kust van Exmoor. Je start over de heidevlaktes en komt gaandeweg langs granieten rotspieken, eeuwenoude steencirkels en middeleeuwse bruggetjes. De weg slingert voort via valleien en rustgevende dorpjes naar groene heuvels en eeuwenoude eikenbossen.
naam
Andere bestemming?
Wist je dat we ook reizen naar andere bestemmingen aanbieden? Met House of Britain kun je onder andere dus een wandelvakantie in Engeland boeken, maar ook in Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Bovendien bieden we meer dan wandelvakantie, namelijk ook onder andere treinreizen, vakanties, fietsvakanties, vaarvakanties, korte reizen, autorondreizen en meer. Als je eens een keer wat anders wilt, kun je er ook voor kiezen om via House of Europe naar Denemarken, Zweden, Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland te reizen.
Reisvoorstel op maat
Kunnen we je helpen met een wandelvakantie in Engeland of een andere reis? Vertel ons wat jouw wensen zijn en we maken een geheel vrijblijvend een voorstel op maat. Start direct jouw reisaanvraag!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden