• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Camper huren schotland

Camper huren in Schotland? Kies uw route en ga op avontuur
Wilt u een camper huren in Schotland? Dan bent u bij House of Britain aan het juiste adres. Of u nu naar Schotland of Engeland wilt of het beste van beide wilt zien: we helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw droomreis. Onze specialisten hebben zelf ook jarenlange reiservaring in Groot-Brittannië en Ierland en denken graag met u mee. Volgens hen is het dan ook de mooiste plek om naartoe op vakantie of stedentrip te gaan, maar daar bent u het vast en zeker mee eens als u de cultuur, prachtige omgeving en indrukwekkende bezienswaardigheden zelf heeft kunnen bewonderen. En laat een camper nu een zeer geschikt vervoersmiddel zijn om van alle moois te kunnen genieten én van alle gemakken voorzien te zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en ontdek het zelf.
Camper huren in Schotland
Bijna iedere Nederland is er gek op .. kamperen! Trek erop uit, geniet van de natuur en de omgeving en maak nieuwe vrienden of ontmoet oude bekenden. Ieder jaar vinden vele kampeerders hun weg via House of Britain hun ultieme vakantiebestemming of -route. Wij kunnen dan ook zeer voordelig de overtocht naar Groot-Brittannië voor boeken. Als u zelf geen vervoersmiddel hebt, is dat geen probleem. U kunt namelijk ook een camper huren in Schotland via House of Britain. Onze campers zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Bovendien zijn ze niet ouder dan 1,5 jaar en altijd goed onderhouden.
Alleen of samen op pad?
Wilt u alleen, samen of met een klein gezelschap op pad door een camper te huren in Schotland? Dan is onze camper type A (voor 2 personen) of type B (voor 4 personen) wat voor u. Onze kleinste camper is knus, makkelijk bestuurbaar en ideaal voor een vakantie in uw eentje of met z’n tweetjes. In deze camper kunt u een ruim zitgedeelte, nette keuken, oventje, koelkast, ruime badkamer en heerlijk tweepersoonsbed vinden. Met een druk op knop zakt het bed vanuit het plafond op zijn plek. Wat wilt u nog meer na een lange dag rijden? Een 100 watt zonnepaneel? Satelliet TV? Achteruitrijcamera? Vink die ook maar af.

Wilt u samen reizen en nét wat meer ruimte? Of reist u met kleine kinderen? Dan is onze populaire camper type B zeer geschikt. Voor een lange reis door Schotland, ander deel van Groot-Brittannië of Ierland is deze camper ideaal. Aan de achterzijde vindt u een vast 2-persoonsbed en aan de voorkant een zitgedeelte dat kan worden omgebouwd tot een bed. Ook deze camper is voorzien van een zitgedeelte, nette keuken met oventje en koelkast, badkamer met toilet en douche, 100 watt zonnepaneel, satelliet TV en achteruitrijcamera.
naam
Met familie of vrienden op vakantie?
Er-is-altijd-baas-boven-baas. Dat is in dit geval onze camper type C. Als u een camper wilt huren in Schotland waar u met een kleine familie of groep vrienden in wilt verblijven, dan hebt u de juiste oplossing gevonden. Deze camper heeft wat meer ruimte en opbergplekken. Bovendien is hij voorzien van twee vaste 2-persoonsbedden en kan het zitgedeelte omgebouwd worden tot een derde volwaardig 2-persoonsbed. Ook deze camper is voorzien van een zitgedeelte, nette keuken met oventje en koelkast, badkamer met toilet en douche, 100 watt zonnepaneel, satelliet TV en achteruitrijcamera.

Benieuwd naar de specificaties van onze campers? Vraag ze geheel vrijblijvend bij ons op via e-mail. Mail naar info@houseofbritain.nl of neem contact met ons op.
Reis van dag tot dag
Het mooie van een camper huren voor uw reis door Schotland is dat u helemaal op uw eigen tempo kunt reizen en kunt overnachten waar u wilt. Bovendien zijn de mogelijkheden bij House of Britain eindeloos. Heeft u al een bepaalde reisroute in gedachten maar sluit die niet aan op de standaard reizen op onze website? Geen enkel probleem. We maken graag reizen op maat. We kunnen daarbij putten uit de eindeloze reiservaring van onze specialisten. Dus of u nu een korte of lange reis wilt maken of een rechte of kronkelende route of een rondje wilt rijden: House of Britain regelt het voor u.

Meer weten over camperhuur in Schotland bij House of Britain? Bekijk alle aanvullende informatie. Al helemaal enthousiast geworden? Vraag dan een geheel vrijblijvend reisvoorstel op maat aan. Vertel ons uw wensen, dan gaan wij ervoor zorgen dat u niet kunt wachten tot de start van uw vakantie, rondreis of citytrip.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden