• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Treinreizen Schotland

Volledig verzorgde treinreizen door Schotland en Engeland boekt u bij dé specialist in reizen naar Groot-Brittannië & Ierland: House of Britain. In ons aanbod vindt geheel verzorgde (rond)reizen, maar ook voor het samenstellen van reizen op maat. kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers kennen de mooiste plekjes en accommodaties en adviseren u graag bij het plannen van de reis van uw dromen.
Zeer geliefde reisbestemming
Een zeer geliefde reisbestemming in Groot-Brittannië is Schotland. Dit land staat bekend om haar rijke historie, prachtige natuur en gastvrijheid. Door haar verscheidenheid en vele mogelijkheden heeft dit fantastische land voor iedereen iets te bieden. Een absoluut hoogtepunt is hoofdstad Edinburgh. In deze heerlijke stad met haar vele musea, monumenten en festivals kan de cultuurliefhebber zijn hart ophalen.

Maar ook voor het proeven van de sfeer en het ervaren van het typisch Schotse leven is een bezoek aan Edinburgh een must. Op het gebied van natuur kunt u natuurlijk niet om de Schotse hooglanden heen. De vergezichten, de afgelegen ‘glens’ (valleien) en de donkere, diepe ‘lochs’ (meren) zijn adembenemend. Ook de kastelen van de Royal Deeside en de Schotse malt whisky distilleerderijen in de Speyside zijn zeker een bezoekje waard. Ontdek het allemaal tijdens een rondreis met de auto of laat u verrassen een van de treinreizen door Schotland.
naam
Treinreizen in Schotland
Beleef de schoonheid van Schotland heel ontspannen vanuit de trein. Tijdens de door ons samengestelde treinreis door de Schotse Hooglanden bezoekt u onder andere de steden Edinburgh en Glasgow. Het 'Spirit of Scotland' treinticket van Scotrail maakt treinreizen door Schotland heel gemakkelijk en comfortabel. De trein brengt u dwars door de spectaculaire hooglanden. Zo kunt u optimaal genieten van al het moois dat Schotland te bieden heeft. Bij deze treinreis door de Schotse hooglanden zijn ook excursies naar het populaire Isle of Skye en Eilean Donan Castle inbegrepen.

Highlights van deze treinreis door Schotland:
• Edinburgh
• Glasgow
• Isle of Mull
• Fort William
• Inverness
• Isle of Skye
• Eilean Donan Castle
• Ben Nevis
Reizen op maat
Treinreizen, autorondreizen, wandel- en fietsvakanties, maar ook familievakanties op een vakantiepark, House of Britain heeft het allemaal. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod van korte en langere reizen naar Groot-Brittannië en Ierland. Al onze reizen op onze website kunnen naar wens worden aangepast. Wilt u de reis volledig zelf samenstellen? Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Laat ons weten hoe uw droomreis eruit ziet en wij gaan u helpen om deze droom werkelijkheid te maken!

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail uw wensen naar: info@houseofbritain.nl. Wij sturen u dan graag een vrijblijvend voorstel toe.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden