• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Rondreis Schotland

Rondreis in Schotland? Boek nu of laat er een op maat maken
Wilt u een rondreis in Schotland maken? Dan bent u bij House of Britain aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en boek direct. Heeft u al een route in gedachte? Of heeft u een aantal plekken die u heel graag wilt zien? Laat dan een reis op maat maken, afgestemd op uw wensen. Onze specialisten hebben, naast een neus voor het ontdekken van onontdekte plekjes, jarenlange reiservaring in zowel Groot-Brittannië als Ierland. Nieuwsgierig geworden? Lees verder en ontdek de mogelijkheden. Of neem gewoon direct vrijblijvend contact met ons op. Dan kan de voorpret zo snel mogelijk beginnen!
naam
Rondreis in Schotland maken
Wie Schotland nog niet eerder bezocht heeft, moet ‘m écht op zijn of haar bucketlist zetten. Zeker de prachtige hoofdstad Edinburgh is een must see tijdens uw reis. De stad zit vol historie en staat bekend om zijn gastvrijheid, winkels, festivals, musea en indrukwekkende monumenten, zoals Edinburgh Castle. De gemoedelijke sfeer kunnen worden verklaard door het feit dat er honderden pubs gevestigd zijn en het een echte studentenstad is.

Zodra u verder gaat met uw rondreis in Schotland raden we u ook aan om de Schotse Hooglanden te bezoeken. De fantastische vergezichten, afgelegen valleien en de diepe, donkere meren maken Schotland tot een van de mooiste bestemmingen ter wereld. Als u een rondreis én uw liefde voor historie wilt combineren, dan kunt u de kastelenroute volgen. Daarbij komt u onder andere langs de Royal Deeside. Daarnaast mogen whiskyliefhebbers absoluut de Speyside niet overslaan: dé place to be doordat meer dan de helft van de Schotse malt whisky distilleerderijen te vinden zijn in dit gebied.
Unieke reis met onontdekte plekjes
De Schotse Borders zijn een nog redelijk onontdekt gebied. Hier, net boven de grens, lagen de Engelsen en Schotten eeuwenlang met elkaar in de clinch. Resultaat: een reeks prachtige burchten en versterkte abdijen die zeker een een bezoek waard zijn tijdens uw rondreis in Schotland. Dit heuvelachtige gebied leent zich ook uitstekend voor wandel- en fietstochten overigens. We garanderen een ‘anders-dan-anders’ vakantie door de unieke landschappen, tradities, muziek, mythen, clans en quilts in Schotland. Een vakantie die u niet snel zult vergeten!
Ga naar Schotland
Wie op zoek is naar een rondreis in Schotland, is bij House of Britain aan het juiste adres voor een afwisselend programma boordevol mooie plekjes. Bekijk direct ons aanbod. Alle reizen kunnen overigens naar wens aangepast worden. Heeft u zelf al een route in gedachte? Vraag dan een reisvoorstel op maat aan. We helpen u graag!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden