• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Wandelvakantie Ierland

Wandelvakantie in Ierland maken? Doe inspiratie op en boek een reis
Heeft u altijd al op wandelvakantie in Ierland gewild? Dan bent u bij House of Britain aan het juiste adres. Boek direct een van onze met veel zorg samengestelde reizen voor een voordelige prijs. Of geef uw wensen aan ons door. Dan maken we graag speciaal voor u een reis op maat. Onze reisspecialisten hebben zelf jarenlange ervaring opgedaan en weten de mooiste onontdekte plekjes te vinden in Groot-Brittannië en Ierland. Kunnen we u helpen?
Bezoek onontdekte plekken
House of Britain is dé specialist in reizen naar Groot-Brittannië en Ierland. Sinds 2003 stellen we al de mooiste reizen samen. We weten als geen ander dat het leuk is om veel te kiezen te hebben en onontdekte plekjes te bezoeken. Juist daarom vernieuwen we ons aanbod zoveel mogelijk én maken we reizen op maat voor eenieder die zelf al een route in gedachte heeft. Wilt u graag watervallen zien, het centrum van Londen ontdekken en nog een stukje met de trein langs een schitterend uitzicht reizen? Geen probleem. We denken graag met u mee, zodat u volledig kunt genieten van de reis. Laat een wandelvakantie in Ierland op maat maken of boek er direct een.
Ga op wandelvakantie in Ierland
Wilt u in iets meer dan een week het noorden van Ierland ontdekken? Kies dan voor de wandelvakantie in Ierland ‘Antrim & Causeway Coast’. U krijgt het allerbeste van Noord-Ierland te zien en bewandeld een combinatie van de Moyle Way en de Causeway Coast Way. De Moyle Way is een 43 km lange route die u door het hart van de beroemde valleien van Antrim leidt. Een wandeling die beslist niet op uw bucketlist mag ontbreken.

Liever de natuur in trekken en toch dichtbij de grote steden zitten? Dan is de reis ‘Cooley Peninsula & Mourne Mountains’ wat voor u. U ontdekt tijdens deze wandelvakantie in Ierland het prachtige gebied tussen Belfast en Dublin. Geniet van de schitterende Mourne Mountains, het indrukwekkende Tollymore Forest Park en het adembenemende Cooley schiereiland. Na een dag op de been te zijn geweest, kunt u heerlijk bijkomen in een van de gezellige restaurants en pubs.
naam
Andere bestemming?
Wist u dat we ook reizen naar andere bestemmingen aanbieden? Met House of Britain kunt u onder andere dus een wandelvakantie in Ierland boeken, maar ook in Schotland, Wales, Engeland en de Kanaaleilanden. Bovendien bieden we meer dan wandelvakanties, namelijk ook onder andere treinreizen, fietsvakanties, vaarvakanties, korte reizen, autorondreizen en meer. Als u eens een keer wat anders wilt, kunt u er ook voor kiezen om via House of Europe naar Denemarken, Zweden, Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland te reizen.
Reisvoorstel op maat
Kunnen we u helpen met een wandelvakantie in Ierland of een andere reis? Vertel ons wat uw wensen zijn en we maken een geheel vrijblijvend een voorstel op maat. Start direct uw reisaanvraag!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden