• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Vaarvakantie Engeland

Vaarvakantie in Engeland maken? Geniet van het water en laat een reisvoorstel maken
Ben je bekend op het water? Of heb je altijd al kapitein willen zijn van je eigen schip? Dat kan tijdens een vaarvakantie in Engeland. Of een van de andere landen in Groot-Brittannië of Ierland. Met een zogeheten ‘narrowboat’ vaar je over vele kanalen en bedien je onderweg honderden handmatige sluisjes. We garanderen een bijzondere ervaring op het water die je niet snel zult vergeten. Benieuwd naar de routes of hoe je een vaarvakantie kunt boeken? Lees dan verder en ontdek het zelf.
Op vaarvakantie in Engeland
Een vaarvakantie in Engeland is iets wat je absoluut een keer meegemaakt moet hebben. Bij House of Britain hebben we dan ook verschillende routes klaarliggen die je kunt varen, zodat er voor iedereen een route tussen zit die aansluit op de verwachtingen. Misschien wil je bijvoorbeeld zoveel mogelijk natuur bewonderen onderweg? Of juist liever door gezellige kanalen vol mensen varen? Waar je ook naar op zoek bent: we hebben het voor je bij House of Britain.
naam
Kies uit diverse routes
Elke route neemt je mee door een authentiek Engels landschap. Een vaarvakantie in Engeland is dan ook de perfecte kans om het land vanuit een compleet ander perspectief te ontdekken. Vaar bijvoorbeeld langs het Stratford Canal en geniet van een uitstapje naar William Shakespeare’s Stratford-upon-Avon. Of verwen jezelf met een hapje en drankje in een van de traditionele pubs die je onderweg tegenkomt.

Als je liever het hart van Engeland wil verkennen, dan is een vaarvakantie langs de Warwickshire Ring een goede keuze. Deze populaire route kent vele hoogtepunten, zoals het mooie stadje Braunston, Warwick Castle en het Gas Street Basin in Birmingham. Of wat dacht je van een mooie vaarroute over het Kennet & Avon Canal waarbij je pittoreske stadjes passeert, zoals Bath en Bradford-on-Avon? Kortom: de kanalen en rivieren wachten om door jou ontdekt te worden!
Hoe kun je een vaarvakantie boeken?
Dat is heel eenvoudig. Vul het offerteformulier in, mail je wensen naar info@houseofbritain.nl of bel naar 0118 - 440 444. Nadat wij jouw wensen hebben ontvangen, gaan we je helpen bij het vinden van jouw droomroute. Voor groepsaanvragen kun je ons groepscontactformulier gebruiken.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden