• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Vaarvakanties
Altijd al kapitein van uw eigen schip willen zijn? Dat kan tijdens een vaarvakantie in Groot-Brittannië! Met een zogenaamde narrowboat vaart u over vele kanalen en bedient u onderweg honderden handmatige sluisjes. Een bijzondere ervaring op het water die u niet snel zult vergeten!

We hebben verschillende routes die u kunt varen. Elke route neemt u mee door een authentiek Engels landschap en is dan ook de perfecte kans om Engeland vanuit een compleet ander perspectief te ontdekken. Vaar bijvoorbeeld langs het Stratford Canal en geniet van een uitstapje naar William Shakespeare’s Stratford-upon-Avon of verwen u zelf met een hapje en drankje in één van de traditionele pubs die u onderweg tegenkomt. Als u het hart van Engeland wilt verkennen, dan is een vaarvakantie langs de Warwickshire Ring een goede keuze. Deze populaire route kent vele hoogtepunten, zoals het mooie stadje Braunston, Warwick Castle en het Gas Street Basin in Birmingham. En wat dacht u van een mooie vaarroute over het Kennet & Avon Canal waarbij u pittoreske stadjes passeert zoals Bradford-on-Avon en Bath?

De kanalen en rivieren wachten om door u ontdekt te worden!
Hoe te boeken
U kunt op de volgende manieren een vaarvakantie via ons boeken:
1. Vul ons offerteformulier in.
2. Mail uw wensen naar info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.

Na ontvangst van uw wensen gaan wij u helpen met het vinden van uw droom route. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden