• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Vaarvakanties
Altijd al kapitein van je eigen schip willen zijn? Dat kan tijdens een vaarvakantie in Groot-Brittannië! Met een zogenaamde narrowboat vaar je over vele kanalen en bedien je onderweg honderden handmatige sluisjes. Een bijzondere ervaring op het water die je niet snel zult vergeten!

We hebben verschillende routes die je kunt varen. Elke route neemt je mee door een authentiek Engels landschap en is dan ook de perfecte kans om Engeland vanuit een compleet ander perspectief te ontdekken. Vaar bijvoorbeeld langs het Stratford Canal en geniet van een uitstapje naar William Shakespeare’s Stratford-upon-Avon of verwen jezelf met een hapje en drankje in één van de traditionele pubs die je onderweg tegenkomt. Als je het hart van Engeland wilt verkennen, dan is een vaarvakantie langs de Warwickshire Ring een goede keuze. Deze populaire route kent vele hoogtepunten, zoals het mooie stadje Braunston, Warwick Castle en het Gas Street Basin in Birmingham. En wat dacht je van een mooie vaarroute over het Kennet & Avon Canal waarbij je pittoreske stadjes passeert zoals Bradford-on-Avon en Bath?

De kanalen en rivieren wachten om door je ontdekt te worden!
Hoe te boeken
Je kunt op de volgende manieren een vaarvakantie via ons boeken:
1. Vul ons offerteformulier in.
2. Mail je wensen naar info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.

Na ontvangst van je wensen gaan wij je helpen met het vinden van jouw droom route. Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden