• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Reis op Maat

Je wilt op vakantie. Met je gezin, met de familie of wellicht met een vriend of vriendin. Het kan nog best lastig zijn om een leuke plek te vinden, waar je een goede balans tussen activiteit en ontspanning kunt vinden. Bij House of Britain helpen we je graag verder. Meer weten over onze mogelijkheden voor een reis op maat? Lees snel verder!
Kies voor een reis op maat
Tijdens onze reizen verblijf je in de mooiste accommodaties, zoals gezellige B&B’s, authentieke inns of prachtige landhuishotels - een unieke ervaring! Ook de overtocht boeken wij graag voor je tegen onze scherpe contracttarieven. Wanneer onze standaard reizen niet precies zijn wat je in gedachten hebt, dan kunnen wij ze geheel aan jouw wensen aanpassen. Als je zelf al een route hebt bedacht of als je een bepaald reisonderdeel op het oog hebt dat je niet terug kunt vinden op onze website, dan maken wij graag vrijblijvend een mooie reis op maat voor je.
Jouw vakantieplanners staan paraat
House of Britain is al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Wij hebben prachtige reizen voor je samengesteld waarbij je al het moois van deze landen op je gemak kunt gaan ontdekken. Laat ons weten hoe jouw droomreis eruit ziet en wij gaan je helpen om deze uit te laten komen - zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden! Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe voor een reis op maat.
naam
Kies House of Britain
Of je nu zoekt naar witte stranden, rust, een vriendelijke bevolking, bossen, bruisende steden, winkels, imposante kastelen, bergen of gezellige pubs: Groot-Brittannië heeft het allemaal en het is allemaal mogelijk bij House of Britain! Hoewel al onze reizen ieder jaar weer een groot succes zijn en veel geboekt worden, proberen wij ons programma steeds te vernieuwen. We zoeken naar de mooiste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en de prachtigste onontdekte plekjes van Groot-Brittannië en Ierland. Dit alles doen wij zodat jij maar één ding hoeft te doen tijdens je vakantie: genieten!

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail je wensen naar info@houseofbritain.nl.
Laat ook een reis op maat maken!
Ben je helemaal klaar voor jouw unieke reis op maat? Wij ook! Wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Onze medewerkers helpen je graag verder! Binnen no-time realiseren we je droomvakantie!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden