• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Fietsvakantie Engeland

Fietsvakantie in Engeland voor allesgenieters
Wil je de mooiste plekjes van Engeland te midden van de natuur ontdekken? Dat snappen we maar al te goed bij House of Britain. Een fietsvakantie in Engeland is een heerlijke manier van even ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. Ten zuiden van het vasteland van Engeland ligt bijvoorbeeld een heerlijk eiland waar de tijd soms lijkt te hebben stilgestaan: het Isle of Wight. Uitkijkend over zee en over het eiland waan je je alleen op de wereld. Bekijk direct de reis Discovery Wight by bike of lees verder en ontdek de vele mogelijkheden.
Fietsvakantie in Engeland
Een vakantie op de fiets in Engeland biedt een unieke manier om het land eens vanuit een ander perspectief te ontdekken. Ontdek bijvoorbeeld historisch Lincoln. Je verblijft tijdens deze reis 4 nachten in de middeleeuwse stad en kunt in de omgeving prachtige fietstochten maken. Fiets bijvoorbeeld naar het natuurgebied Whisby Nature Reserve, bezoek leuke marktstadjes (zoals Horncastle) en volg autovrije fietspaden door een glooiend landschap terwijl u door slaperige dorpjes reist.
Ontdekken op de fiets
Wist je dat het prachtige Isle of Wight ook wel ‘Bicycle Island’ genoemd wordt? Dit heeft het eiland te danken aan de vele fietspaden en -routes. Je kunt per fiets de mooiste plekjes van het eiland ontdekken. Fiets dus vanuit je hotel in de levendige badplaats Ventnor naar Osborne House - de residentie van de vroegere Queen Victoria -, het imposante Yarmouth Castle of het statige Appuldurcome House. Onderweg kun je genieten van de mooiste uitzichten en het schitterende landschap. En wist je dat je ook je eigen fiets mee kunt nemen? Zo kun je op je meest vertrouwde vervoermiddel de rustgevende omgeving ontdekken.
naam
In samenwerking met Cycle England
House of Britain biedt in samenwerking met Cycle England fietsvakanties in Engeland aan. Dankzij een zeer gevarieerd landschap met prachtige uitzichten, een fascinerende geschiedenis en heerlijk eten is Engeland een perfecte fietsbestemming. Fietsen in Engeland is dan ook een geliefde vrijetijdsbesteding. En er is veel geïnvesteerd voor een verbeterde fietsinfrastructuur. Door de samenwerking met Cycle Engeland kunnen we een complete reis aanbieden. Zo wordt het vervoer, de overnachtingen, fietsen en eventuele uitstapjes allemaal geregeld. Bekijk ook het aanbod voor een van de standaard reizen, bijvoorbeeld de fietsreis in Lincolnshire.
Liever een reis op maat?
Heb je de ideale route al van het begin tot het eind uitgestippeld? Of ben je nog een beetje zoekende in wat je precies voor fietsvakantie in Engeland wil? Laat dan een vrijblijvend reisvoorstel op maat maken. Vertel ons je wensen, dan gaan onze specialisten aan de slag met het samenstellen van een reis. Heb je nog vragen of wil je liever eerst een van onze specialisten spreken? Mail dan naar info@houseofbritain.nl of bel naar 0118 - 440 - 444. We helpen je graag!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden