• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Eurotunnel Engeland

Via de Eurotunnel naar Engeland? Boek direct jouw overtocht extra voordelig!
Wil je via de Eurotunnel naar Engeland? Dan ben je bij House of Britain aan het juiste adres. De naam verklapt het al een beetje: met een breed reisaanbod is House of Britain de one-stop-shop voor reizen naar Groot Brittannië en Ierland.

Of je nu informatie zoekt over een van deze prachtige landen, een typische Inn in Cornwall wilt boeken of het plan hebt om met een grote groep naar Londen te gaan: House of Britain is hét adres! Onze medewerkers hebben verrassende ideeën en staan je met raad en daad terzijde. Aan persoonlijk contact hechten we dan ook veel waarde. Nieuwsgierig geworden naar meer? Boek direct online, laat een reis op maat maken of neem vrijblijvend contact op.
Via de Eurotunnel naar Engeland
Wanneer je met je eigen auto op vakantie gaat richting Engeland, Schotland of Wales, dan moet je toch echt een oversteek over het kanaal of de Noordzee maken. Ook op het gebied van overtochten weten onze medewerkers je alles te vertellen. Zij kijken graag samen met je welke overtocht het beste bij je reisplannen past.

Een overtocht via de Eurotunnel naar Engeland is ideaal als je snel wil reizen. Zodra je eenmaal in de tunnel bent, ben je binnen 35 minuten in Engeland. Er zijn verschillende opstap- en aankomstpunten waar je uit kunt kiezen. Om het eenvoudig te houden hebben we de stappen op een rij gezet voor je een overtocht kunt boeken.

1. Kies de gewenste heen- en terugreisdatum.
2. Selecteer het aantal deelnemers.
3. Kies het voertuig waarmee je wil reizen.
4. Kies een route of maatschappij waarmee je wilt reizen (niet verplicht, open laten mag ook om bijvoorbeeld prijzen te vergelijken).
5. Selecteer de overtocht die je wil boeken.
6. Kies vervolgens uit de beschikbare tijden en selecteer eventuele extra’s.

Wanneer je een enkele reis wil boeken of twee verschillende routes met elkaar wil combineren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0118 440 444 of mail naar info@houseofbritain.nl. We denken graag met je mee.
naam
Vertrektijden, rode dagen en meer
Treinen van Calais naar Folkestone vertrekken drie keer per uur, namelijk om 20, 42 en 50 na het hele uur. Treinen van Folkestone naar Calais vertrekken ook drie keer per uur op dezelfde tijden. Het kan voorkomen dat de geboekte tijd iets afwijkt van deze indicatie. Dit zie je terug op je bevestiging. De oversteek duurt zoals gezegd ongeveer 35 minuten. En goed om te weten: de Eurotunnel naar Engeland en vice versa werkt met zogenaamde ‘rode dagen’. Op deze dagen gelden hogere tarieven. Onze website rekent de toeslag voor de rode dagen automatisch voor je uit.

Reis je met een huisdier? Dan dien je uiterlijk één uur voor vertrek aanwezig te zijn. Voordat je incheckt, dien je je te melden bij de Pet Control Booth. Overigens dien je tijdens je boeking al aan te geven dat je met een huisdier reist. Hier zijn namelijk kosten aan verbonden.
Boek direct jouw Eurotunnel ticket
Boek direct online jouw Eurotunnel ticket naar Engeland (en/of weer terug). Bekijk de routes of vraag om vrijblijvend advies. Let op: niet alle routes zijn online te boeken. Staat de route die je zoekt er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met je mee wat de mogelijkheden zijn.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden