• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
North of England City Experience
Hull, Leeds, Manchester, Liverpool en NewcastleGateshead zijn vijf zeer dynamische, postindustriële steden in het noorden van Engeland die groot zijn geworden door traditionele industrie. Vandaag de dag zijn de steden kenmerkend voor hun gedurfde culturele wederopbouw. Nergens anders in Engeland is er een concentratie van iconische steden die zo’n dynamische transformatie hebben ondergaan. Door middel van kunst, muziek, literatuur, theater, dans, architectuur, cafés, restaurants, nachtleven, festivals en evenementen bieden deze steden een bijzondere ervaring in een opgebloeide omgeving.

Elke stad is uniek en heeft zijn eigen persoonlijkheid, maar samen als een groep steden bieden ze een aantrekke-lijk aanbod aan reizen die niet alleen rijk zijn aan cultuur, maar ook gemakkelijk te bereiken zijn.
Alle steden zijn eenvoudig te bewandelen en bieden een ruim aanbod aan accommodaties, kleine boetieks, bekende winkelketens, goede restaurants en gezellige bars. Bekijk de transformatie van deze steden zelf en geniet van cultuur, erfgoed, geschiedenis en de vernieuwing van deze Noord-Engelse steden. Met het “North of England City Experience” treinticket kunt u met de TransPennine Express frequent reizen tussen al deze steden.

Bekijk hieronder ons aanbod aan reizen en zoals u van ons gewend bent ... alle reizen kunnen worden naar wens worden aangepast!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden