• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Beleef de wereld van Bridgerton
Stap in de wereld van weelderige balzalen, sierlijke landhuizen en historische steden met deze Bridgerton reis. Bezoek iconische locaties zoals het statige Bridgerton House en de charmante tuinen van Lady Danbury. Wandel door de sfeervolle straten van Bath en geniet van de grandeur van het Regency-tijdperk. Een fantastische reis voor iedere Bridgerton fan!
Boek nu
vanaf € 789 p.p.
Bridgerton
Autorondreis | Bridgerton
Deze unieke reis combineert historische pracht met de magie van Bridgerton. Je bezoekt een aantal bekende filmlocaties die je zeker zal herkennen uit de tv-serie. Zo kom je niet alleen langs Bridgerton House en de residentie van Lady Danbury, maar kun je ook de troonzaal van Queen Charlotte en het pand van The Modiste van dichtbij bewonderen. Een aantal entrees zijn inbegrepen bij deze reis, evenals een leuke Bridgerton wandeling in Bath, waardoor je het Bridgerton gevoel optimaal kunt beleven.
Highlights
• Bath
• Historische landhuizen
• Ranger's House
• The Historic Dockyard
• Hampton Court Palace
• Petworth House

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kun je vinden onder de prijstabel.
highlight Bridgerton
highlight Bridgerton

De reis van dag tot dag

Reisschema
• 1 nacht in of in de omgeving van Chatham
• 2 nachten in of in de omgeving van Windsor
• 2 nachten in of in de omgeving van Bath
• 1 nacht in of in de omgeving van Salisbury
Dag 1
Vanochtend vaar je vanuit Duinkerke naar Dover. Eenmaal aangekomen in Engeland rijd je naar Chatham, waar je 1 nacht verblijft. Deze middag kun je The Historic Dockyard in Chatham bezoeken. Deze locatie heeft in het eerste seizoen van Bridgerton een prominente rol gespeeld. De Georgische gebouwen en geplaveide straten werden gebruikt om de wat armere straten van Londen in de serie uit te beelden. Misschien herinner je de scène waarin Lady Featherington Marina meeneemt om de sloppenwijken te laten zien. Daarnaast is deze scheepswerf ook gebruikt als decor voor de vele bokswedstrijden van Simon en Will. Het is overigens niet de eerste keer dat The Historic Dockyard als filmlocatie is gebruikt, ook in Sherlock Holmes en Call the Midwife is deze populaire scheepswerf te zien.

Afstand Dover-Chatham: ca. 75 km

Dag 2
Na het ontbijt kun je een echte Bridgerton trekpleister bekijken, namelijk Ranger's House. Het exterieur van dit landhuis is gebruikt voor de opnames van het huis van de familie Bridgerton. Voor het eerste seizoen vonden de buitenopnames plaats, waarbij de buitenkant van Ranger's House tot drie keer toe werd getransformeerd. Dit hield in dat er op maat gemaakte blauwe regen aan de voorkant van het pand werd toegevoegd, de voordeur een nieuwe verfbeurt kreeg en er bloembakken aan de voorzijde van het huis werden geplaatst. In de tuin werden kersenbloesems, klimop en wilde rozen toegevoegd aan de poorten en balustrades voor een extra romantisch tintje. Vervolgens reis je verder naar Osterley Park, een statig landgoed uit de 16e eeuw. In het derde seizoen van Bridgerton werd de grote entree van Osterley Park gebruikt voor de openingsscène van het Full Moon Ball, die zich afspeelt in het midden van de tweede aflevering. Voor het huis vond tevens een belangrijke scène tussen Colin en Penelope plaats, waarna ze per koets het landgoed verlaat. Je eindigt de dag in de omgeving van Windsor, waar je 2 nachten verblijft.

Afstand Chatham-Windsor: ca. 97 km
Dag 3
Start de dag met een bezoek aan Painshill Park in Surrey. De families uit de hogere klasse, zo ook de Bridgertons, brachten veel tijd door in parken en tuinen. Een van de meest elegante hiervan is Painshill Park, dat in de serie als Primrose Hill is te zien. Het is dan ook het ideale decor voor de Bridgerton personages om te flaneren, picknicken, varen en roddelen. Hier is de scène opgenomen waarin Simon en Daphne hun gesprek voeren op de Five Arch Bridge. Breng ook een bezoek aan de Crystal Grotto van het park en wandel tussen de wijngaarden van Painshill Vineyard. Na Painshill Park kun je het nabij gelegen Hampton Court Palace bezoeken. Dit paleis is een echte blikvanger en is niet voor niets meerdere keren ingezet als filmlocatie. Je zal er dan ook veel momenten uit de tv-serie herkennen, met name uit het tweede seizoen. Het is de plek waar Eloise haar nieuwe potentiële liefde Theo Sharpe ontmoet en het vormt het decor voor de buitenkant van de Chancery Lane printstudio, de gang in de kunstacademie van Benedict, de huwelijksreceptie van Anthony en Edwina en de tuinen van zowel Buckingham House als Danbury House. Er is ook een scène opgenomen waarin Queen Charlotte in een tent het krantje van Lady Whistledown zit te lezen. Mocht je aan het eind van de dag nog tijd over hebben, dan kun je een wandeling maken door Windsor Great Park. Dit park werd in het tweede seizoen als filmlocatie gebruikt voor de scène waar Anthony en Kate elkaar te paard ontmoeten en waarin ze samen op jacht gaan.
Dag 4
Na het ontbijt is het tijd om je reis te vervolgen naar de omgeving van Bath, waar je 2 nachten verblijft. Onderweg kun je een bezoek brengen aan Basildon Park. Dit 18e-eeuwse landhuis speelde een rol in het tweede en derde seizoen van Bridgerton. Zo is het in het tweede seizoen te zien als het bal van de Featheringtons, welke werd opgenomen in de tuinkamer en parterre van het landhuis. In het derde seizoen kun je Basildon Park wellicht herkennen als de residentie van de weduwe Lady Tilley Arnold. Het landgoed is toegankelijk voor het publiek, dus je kunt er rustig ronddwalen over de rustige paden rond het bosrijke park terwijl je geniet van een picknick met een prachtig uitzicht over Berkshire.

Afstand Windsor-Corsham: ca. 145 km
Dag 5
Je kunt vandaag de historische stad Bath ontdekken. In deze stad worden vaak filmopnames gemaakt voor Bridgerton, dus wie weet loop je hier wel een bekend personage tegen het lijf. In de ochtend kun je Bath alvast op je gemak verkennen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Roman Baths of bezoek het Jane Austen Centre voor het Regency gevoel. In de middag staat er een leuke activiteit op het programma. Je gaat namelijk een Bridgerton wandeling maken met gids. Je komt hierbij langs verschillende filmlocaties, zoals het huis van Lady Danbury, The Modiste, Lady Dee’s hoeden imperium, The Gunter’s Tea Shop en het verblijf van de familie Featherington. Een must-do voor iedere Bridgerton fan!
Dag 6
Je reist vandaag naar de omgeving van Salisbury, waar je 1 nacht verblijft. Onderweg kun je Wilton House bezoeken, gelegen net buiten Salisbury. Met zijn weelderige interieurs die als meerdere decors dienden, is dit net zo goed een ster van de show als welk personage dan ook. Je kunt het wellicht herkennen als het fictieve Clyvedon Castle, het huis van de Duke of Hastings, en als de slaapkamer, salon en tuin van Queen Charlotte. In Wilton House zijn ook de bekende scènes opgenomen waarin de debutantes worden gepresenteerd in de troonzaal van de koningin. Daarnaast fungeerden de salon en de grote zaal als kamers in de residentie van Lady Danbury. Het terrein rondom het landhuis werd gebruikt als decor voor het Londense Hyde Park. Hoewel een derde van het huis nog steeds privé is, zijn de overige kamers meestal open voor het publiek, waardoor het de ideale locatie is voor een cultureel bezoek.
Dag 7
Dit is helaas alweer je laatste vakantiedag. Voordat je terug reist naar de haven kun je Petworth House bezoeken. Dit 17e-eeuwse landhuis werd in seizoen 2 als decor gebruikt voor de kunstgalerie, waar de scène is opgenomen waarin de Bridgertons en Sharmas hun reputatie probeerden te redden. De opnames vonden plaats in de North Gallery van het huis, maar je bent vrij om de vele kamers vol schilderijen, sculpturen en werken van kunstenaars als Van Dyck, Turner en Gainsborough te verkennen. Aan het einde van de dag kun je inschepen in de haven in Dover voor je overtocht terug naar Frankrijk. We hopen dat je kunt terugkijken op een geweldige reis!

Afstand Salisbury-Dover: ca. 290 km
Selecteer de reisdatum
Kies via de kalender de gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop je wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (de kassabon) en kun je de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteer je het aantal deelnemers, kies je de gewenste accommodatie en kies je via de kalender de gewenste vertrekdatum.

Je ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door jou gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop je wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt je kassabon. Hier zie je de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

Je krijgt hierna een pagina te zien met items die je kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Je boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van je reservering gaan onze medewerkers direct na of je reis nog beschikbaar is. Wij zullen je reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra je reis is bevestigd, zullen wij je de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht je reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met je opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen je boeking binnen 2 werkdagen aan je te bevestigen. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kun je in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen je dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien je met één of meerdere kinderen reist, kun je dit in het opmerkingenveld aan het eind van je boeking aangeven. Je hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van je aanvraag, rekenen wij graag voor je uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden je dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien je met een huisdier reist, kun je dit in het opmerkingenveld aan het eind van je boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden je dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen je hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kun je vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan je wensen! Laat ons weten wat je zou willen aanpassen en wij sturen je graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. Je kunt je wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 39,50 per boeking

Wanneer je enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 19,50.

Deelnemersbijdrage SGR
Sinds 1 februari 2021 voert de Stichting Garantiefonds Reisgelden een deelnemersbijdrage in van € 5 per persoon per boeking. Deze bijdrage zal door House of Britain bij je in rekening worden gebracht en worden afgedragen aan de SGR. Zo zorgen we er samen voor dat het garantiefonds blijft beschikken over voldoende financiële middelen om reisgeld terug te betalen bij financieel onvermogen.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
Je kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij a.s.r. Deze verzekering is zeer compleet en mits je met geldige reden annuleert, krijg je zelfs je reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kun je via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo ben je goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kun je eenvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer je in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kun je op de volgende pagina de gewenste verzekering(en) aanvinken.
Betalen
Wanneer de reis helemaal is geboekt ontvang je van ons de factuur, boekingsbevestiging en een betaallink. Via die link kun je betalen met iDEAL of via creditcard. We verzoeken je geen handmatige betalingen te doen. Betalingen gedaan via de link worden namelijk direct verwerkt, zelf overgemaakte betalingen niet.

Wanneer je online boekt hoef je niet direct te betalen, al onze reizen zijn op aanvraag.
Inbegrepen
• retour DFDS van Duinkerke naar Dover inclusief personenauto
• 6 overnachtingen inclusief ontbijt
• 7-daagse National Trust Pass (1 pas per persoon) met toegang tot Osterley Park, Basildon Park en Petworth House
• entree The Historic Dockyard
• entree Hampton Court Palace
• Bridgerton wandeling in Bath
• digitaal House of Britain reisinformatie boekje
Bijzonderheden
Bij deze reis is een retour met DFDS inbegrepen. Wanneer je onderaan de kassabon op 'Boek deze reis' klikt, kun je in stap 2 zelf de tijden kiezen. Boek je deze reis liever zonder vervoer of met Eurotunnel? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden van de vermelde bezienswaardigheden kunnen altijd wijzigen. We adviseren je daarom de desbetreffende websites te controleren voor de actuele openingstijden.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder zie je een selectie van de accommodatie(s) die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie(s) zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat je soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
The Ship & Trades
Engeland-Engeland: zuidoosten-Chatham
The Ship & Trades is een gezellige Inn in het dorpje Chatham en maakt onderdeel uit van de Dockyard...
The Ship & Trades is een gezellige Inn in het dorpje Chatham en maakt onderdeel uit van de Dockyard geschiedenis. In de buurt van de Inn vindt u verschillende leuke winkels. De pub beschikt over een terras aan het water, waar u kunt genieten van het mooie weer.
De Inn beschikt over een receptie, gezellige bar, restaurant en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.
Lees meer
The Crown and Cushion - Windsor
Engeland-Engeland: zuidoosten-Windsor
Deze inn ligt in Eton en binnen 10 minuten lopen van Windsor Bridge, Windsor Castle en Eton College...
Deze inn ligt in Eton en binnen 10 minuten lopen van Windsor Bridge, Windsor Castle en Eton College. Deze inn is centraal gelegen om de omgeving te verkennen. Zo liggen Legoland Windsor en Huize Frogmore binnen circa 5 km afstand.
De inn beschikt over een receptie, restaurant, bar, wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiezetfaciliteiten, haardroger, wifi en een badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief continentaal ontbijt.
Lees meer
Guyers House Hotel
Engeland-Engeland: midden-Corsham
Guyers House Hotel ligt net buiten Corsham in het zuiden van de Cotswolds. De historische stad Bath...
Guyers House Hotel ligt net buiten Corsham in het zuiden van de Cotswolds. De historische stad Bath ligt op 20 minuten rijden.

Het hotel beschikt over een receptie, bar, restaurant, tuin, terras, wifi en gratis parkeergelegenheid. Er is een oplaadpunt voor elektrische auto's aanwezig.

De kamers zijn voorzien van een televisie, wifi, koffie- en theezetfaciliteiten en een badkamer bad en/of douche en toilet.

Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Best Western Red Lion Hotel
Engeland-Engeland: zuidwesten-Salisbury
Het pand waarin het hotel is gevestigd is bijna 800 jaar geleden gebouwd en hoewel het hotel is voo...
Het pand waarin het hotel is gevestigd is bijna 800 jaar geleden gebouwd en hoewel het hotel is voorzien van alle gemakken die u mag verwachten van een 3-sterren hotel, heeft het zijn charme niet verloren. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige centrum van Salisbury, the New Forest, Stonehenge en Old Sarum.
Het hotel heeft 51 kamers en beschikt over een receptie, restaurant, bar, wifi, lift en parkeergelegenheid. Er is een oplaadpunt voor elektrische auto's aanwezig.
Uw kamer is voorzien van tv, telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt
Lees meer
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden