• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
De 3 beste aanbiedingen
liverpool thumb.jpg
vanaf: € 432 p.p.
4 dagen Liverpool
Stedentrips
Inclusief retourvlucht met Easyjet! Ontdek één van de meest geliefde steden van Engel...
Inclusief retourvlucht met Easyjet! Ontdek één van de meest geliefde steden van Engeland: Liverpool! De stad is vooral bekend vanwege zijn muzikale en maritieme verleden, maar er is nog zoveel meer te ontdekken! De stad heeft een aantal hippe wijken met eigentijdse restaurants en rooftop bars met een spectaculair uitzicht over de stad. Voor deze 4-daagse stedenreis kunt u zelf kiezen in welk hotel u verblijft.
Meer tonen
vanaf: € 236 p.p.
5 dagen Lieflijk Whitby
Korte Reizen
Inclusief overtocht! Tijdens deze reis verblijft u in Whitby, één van de meest liefli...
Inclusief overtocht! Tijdens deze reis verblijft u in Whitby, één van de meest lieflijke plaatsjes van Yorkshire en favoriet bij House of Britain! Wandel door de smalle straatjes, ontdek de vele winkels, restaurants en bezienswaardigheden en geniet van de gezellige sfeer van dit historische plaatsje aan zee.
Meer tonen
kerst in york thumbnail.jpg
vanaf: € 169 p.p.
4 dagen Kerstsfeer in York
Stedentrips
Inclusief overtocht! Tijdens deze korte kerstreis maakt u kennis met één van de moois...
Inclusief overtocht! Tijdens deze korte kerstreis maakt u kennis met één van de mooiste steden van Engeland: de sfeervolle stad York. In de kerstperiode kunt u genieten van gezellige kerstmarkten en twinkelende kerstlichtjes. Met de historische Minster als adembenemend decor voor de feestelijke activiteiten is York de ideale bestemming voor uw kerstavontuur.
Meer tonen
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!