Around the Cotswolds
Deze reis neemt u mee langs verschillende historische en architectonische hoogstandjes in Groot-Brittannië. Van Oxford, de ‘city of Dreaming Spires’, tot aan de Romeinse baden in Bath. U reist door de prachtige Cotswolds, de romantische streek met zijn honingkleurige huisjes en kabbelende riviertjes in groene valleien.
Boek nu
vanaf € 305 p.p.
ve13417_gloucestershire, flowers adorning buildings in the market town stow-on-the-wold in the cotswolds_14-7-19 - b.jpg
Autorondreis Engeland | Cotswolds
Met hoogtepunten als Blenheim Palace en het Ashmolean Museum begint uw reis goed in Oxford. De regio Oxfordshire wordt door de inwoners zelf als ‘The most beautiful in Britain’ bestempeld en pakt langs de westkant nog net een stukje Cotswolds mee. Net daarboven vindt u het plaatsje Stratford-upon-Avon, de geboorteplaats van Shakespeare. Hier komt u alles te weten over het bewogen leven van deze wereldberoemde poëet. Vervolgens kunt u heerlijk bijkomen in de Thermal Baths in Bath. Dit is een reis die u een kijkje geeft in het echte Engeland!
Highlights
• Blenheim Palace
• Warwick Castle
• Mary Arden’s Cottage
• Stow on the Wold
• Roman Baths
• No.1 Royal Crescent

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
sheep cotswolds -b.jpg
sheep cotswolds -b.jpg

De reis van dag tot dag

Dag 1
U komt aan in Oxford, waar uw eerste overnachting zal plaatsvinden. Oxford wordt ook wel de 'City of Dreaming Spires' genoemd en staat bekend om zijn universiteit. Hoewel de universiteit nog steeds het middelpunt van deze stad is, is het tegenwoordig ook een sprankelende metropool met veel historische gebouwen, musea en een bruisend nachtleven.
Dag 2
Deze dag kunt u vanuit Oxford naar Blenheim Palace rijden, de geboorteplaats van Sir Winston Churchill en nu het huis van de hertog en hertogin van Marlborough. Wanneer u hier bent uitgekeken, kunt u in noordelijke richting reizen en Warwick Castle bezoeken. Warwick Castle is een Middeleeuws kasteel dat in 1068 is gebouwd door Willem de Veroveraar. Aan het einde van de dag reist u door naar de geboorteplaats van William Shakespeare, Stratford-upon-Avon, waar u 2 nachten zult verblijven.
Dag 3
Vandaag heeft u alle tijd om Shakespeare’s geboortestad te ontdekken. Bezoek het huis waar hij ter wereld kwam in 1564, ontmoet uw favoriete Shakespeare karakters en zie zijn favoriete scenes, die door het huis en in de tuinen eromheen nagespeeld worden. Een aanrader is ook om Mary Arden’s Cottage te bezoeken, het huis van zijn moeder, dat is ingericht als museum.
Dag 4
Tijd om door de Cotswolds naar uw volgende overnachtingsplaats te reizen, Bath. Onderweg heeft u voldoende tijd om de Award-winnende tuinen van Cheltenham te bewonderen, te genieten van de schitterende uitzichten vanuit Stow-on-the-Wold of één van de vele lieflijke plaatsjes in dit district te bezoeken.
Dag 5
Bath en zijn adembenemende omgeving zijn vandaag het decor van uw programma. In Bath zelf kunt u de Roman Baths, de imposante Abbey en No.1 Royal Crescent bewonderen, maar ook in de omgeving rondom Bath vindt u verschillende bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn.
Dag 6
Uw reis is helaas alweer tot zijn einde gekomen. Geniet nog van deze laatste dag en mocht u wat extra tijd in kunnen plannen, maak dan zeker nog een tussenstop bij Stonehenge.
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europa dekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• 5 overnachtingen inclusief ontbijt
• entree Blenheim Palace*
• entree Shakespeare´s Birthplace*

* alleen bij boeking op basis van hotels
Niet inbegrepen
• vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Linton Lodge Hotel exterior
Linton Lodge Hotel interior
Linton Lodge Hotel ***+
Engeland-Oxford-Oxford
Het Linton Lodge Hotel ligt midden in prachtige tuinen en biedt de gast de luxe van een rustige omg...
Het Linton Lodge Hotel ligt midden in prachtige tuinen en biedt de gast de luxe van een rustige omgeving, terwijl het centrum van Oxford en Blenheim Palace vlakbij zijn.
Het hotel heeft 70 kamers en beschikt over een receptie, restaurant, bar, lift en parkeergelegenheid. Ook heeft het hotel (draadloos) internet.
Uw kamer is voorzien van tv, telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.
Lees meer
Salford Hall hotel exterior
Salford Hall Hotel interior
Salford Hall Hotel ***
Engeland-Cotswolds-Stratford-upon-Avon
Het Salford Hall Hotel, gebouwd in romantische Tudor-stijl, ligt in Stratford-Upon-Avon, de geboort...
Het Salford Hall Hotel, gebouwd in romantische Tudor-stijl, ligt in Stratford-Upon-Avon, de geboorteplaats van Shakespeare, en niet ver van de Cotswolds, Blenheim Palace en Warwick Castle.
Het hotel heeft 36 kamers en beschikt over een receptie, restaurant, bar, tennisbaan en parkeergelegenheid. Ook heeft het hotel (draadloos) internet.
Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.
Lees meer
image23.jpg
image21.jpg
image25.jpg
image24.jpg
image22.jpg
Centurion Hotel ***
Engeland-Zuidwest-Engeland-Radstock
Gelegen op korte afstand van de historisch plaats Bath. Het hotel is recent gerenoveerd en het zal ...
Gelegen op korte afstand van de historisch plaats Bath. Het hotel is recent gerenoveerd en het zal u hier aan niets ontbreken.
Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, welness en zwembad.
Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!