• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Historisch Rye
Sussex is uitermate geschikt voor een korte vakantie en waar kunt u die vakantie nou beter doorbrengen dan in het historische smokkelaarsstadje Rye! Geniet van de prachtige gebouwen in de stad, zoals St. Mary's Church en de authentieke vakwerkhuizen, de gezellige winkeltjes en de sfeervolle pubs!
Boek nu
vanaf € 309 p.p.
Zuidoost Engeland |East Sussex |Hastings old town area
Korte reis | Sussex
Vanaf de 12e eeuw was Rye een smokkelaarsstadje en u komt alles over deze interessante geschiedenis te weten in het Rye Castle Museum. Breng een bezoek aan Mermaid Street met zijn kinderkopjes en authentieke vakwerkhuizen en geniet van een heerlijke lunch in The Mermaid Inn, één van de oudste inns van Engeland. Of bezoek de mooie St. Mary’s Church en geniet vanaf de toren van het schitterende uitzicht over de stad en de prachtige omgeving. Bezoek op woensdag zeker de Rye Farmer’s Market in Strand Quay, waar lokale aanbieders hun zelf gekweekte, gevangen, gebakken en gemaakte producten aanbieden. Ook in de omgeving van Rye is van alles te doen. U verblijft tijdens deze korte reis in het nabijgelegen Winchelsea. Geniet van de bezienswaardigheden in dit eveneens historische stadje en waai heerlijk uit op het strand. Of breng een bezoek aan het gezellige kustplaatsje Hastings en het battlefield bij Battle, waar in 1066 de ‘Battle of Hastings’ plaatsvond.
Highlights
• Mermaid Street
• Rye Harbour Nature Reserve
• Camber
• Winchelsea
• Great Dixter and Pashley Manor

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
Zuidoost Engeland | East Sussex |Mermaid Street Rye
Zuidoost Engeland | East Sussex |Mermaid Street Rye
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.

Deelnemersbijdrage SGR
Per 1 februari 2021 voert de Stichting Garantiefonds Reisgelden een deelnemersbijdrage in van € 5 per persoon per boeking. Deze bijdrage zal door House of Britain bij u in rekening worden gebracht en worden afgedragen aan de SGR. Zo zorgen we er samen voor dat het garantiefonds blijft beschikken over voldoende financiële middelen om reisgeld terug te betalen bij financieel onvermogen.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• retour met Eurotunnel naar Folkestone inclusief personenauto
• 3 overnachtingen inclusief ontbijt
Bijzonderheden
Bij deze reis is een retour met Eurotunnel inbegrepen. Wanneer u onderaan de kassabon op 'Boek deze reis' klikt, kunt u in stap 2 zelf de gewenste tijden kiezen.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Rye Lodge Hotel
Engeland-Engeland: zuidoosten-Rye
Het Rye Lodge Hotel bevindt zich zowel in het stadscentrum als vlak bij het strand in Rye. Beziensw...
Het Rye Lodge Hotel bevindt zich zowel in het stadscentrum als vlak bij het strand in Rye. Bezienswaardigheden liggen allemaal op loopafstand en ook in de omgeving van Rye heeft u genoeg mogelijkheden voor uitstapjes met de auto.

Het hotel beschikt over een receptie, ontbijtruimte, bar/lounge, wifi en parkeerplaatsen (tegen betaling, circa £ 5 per nacht).

Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon, haardroger, strijkfaciliteiten, koffie- en theezetfaciliteiten, wifi en een badkamer met bad en/of douche en toilet.
Lees meer

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden