• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Christmas Cruise York
Tijdens deze minicruise bezoek je één van de mooiste steden van Engeland: de sfeervolle stad York. In de kerstperiode wordt York omgetoverd in een prachtig kersttafereel en kun je genieten van gezellige kerstmarkten en twinkelende kerstlichtjes. Veel bezienswaardigheden krijgen een sfeervol kerstdecor en op één van de kerstmarkten kun je zeker dat ene speciale cadeautje zien te bemachtigen. Na een feestelijke dag in York vaar je 's avonds weer terug naar Europoort en kun je aan boord genieten van talrijke faciliteiten, zoals live-muziek en een bioscoop.
Boek nu
vanaf € 183 p.p.
kerstcadeau.png
Kerst | Stedentrip York
Dag 1 Je vertrekt vanuit Europoort met de nachtboot naar Hull. (vertrek ma-vr 21.00 uur | za-zo 20.30 uur)

Dag 2 Je komt om 09.00 uur aan in Hull. Vanaf de terminal word je met een speciale P&O bus naar het centrum van York gebracht. Reistijd ca. 60 minuten. Aangekomen in York heb je de rest van de dag de tijd om te genieten van alle kerstmarkten, je kerstinkopen te doen en op te warmen met een glaasje mulled wine. Je kunt ook alle highlights van York bezoeken, zoals The Shambles, York Minster, York Castle Museum en Fairfax House. Veel bezienswaardigheden zijn tijdens de kerstperiode prachtige gedecoreerd. Rond 16.15 uur word je per bus weer teruggebracht naar de haven in Hull. De ferry vertrekt 's avonds om 20.30 uur.

Dag 3 Na een leuke en ontspannen avond aan boord, arriveer je in de ochtend weer in Europoort (09.30 uur).
Highlights
• The Shambles
• York Minster
• York Christmas Festival
• St Nicolas Christmas Fair
• York Castle Museum
• Fairfax House

Kerst in York
De meeste kerstmarkten en kerstactiviteiten starten eind november. Hieronder hebben wij een klein overzicht voor jeu gemaakt. Door op de betreffende link te klikken, kun je meer lezen over dit evenement. Niet alle evenementen zijn gratis te bezoeken.

EvenementYork Christmas Festival
WaarYork
Wanneer16 november tot 22 december 2023
Meer informatieKlik hier

EvenementSt Nicholas Christmas Fair
Waar York
Wanneer16 november tot 22 december 2023
Meer informatieKlik hier

EvenementYork Christmas Light Switch On
WaarCentrum
Wanneer16 november 2023
Meer informatieKlik hier

EvenementYork Minster Christmas Tree Festival
WaarYork Minster
WanneerDatum nog niet bekend
Meer informatieKlik hier
highlight york kerst.jpg
highlight york kerst.jpg
Selecteer de reisdatum
Kies via de kalender de gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop je wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (de kassabon) en kun je de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteer je het aantal deelnemers, kies je de gewenste accommodatie en kies je via de kalender de gewenste vertrekdatum.

Je ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door jou gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop je wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt je kassabon. Hier zie je de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

Je krijgt hierna een pagina te zien met items die je kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Je boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van je reservering gaan onze medewerkers direct na of je reis nog beschikbaar is. Wij zullen je reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra je reis is bevestigd, zullen wij je de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht je reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met je opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen je boeking binnen 2 werkdagen aan je te bevestigen. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kun je in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen je dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien je met één of meerdere kinderen reist, kun je dit in het opmerkingenveld aan het eind van je boeking aangeven. Je hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van je aanvraag, rekenen wij graag voor je uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden je dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien je met een huisdier reist, kun je dit in het opmerkingenveld aan het eind van je boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden je dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen je hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kun je vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan je wensen! Laat ons weten wat je zou willen aanpassen en wij sturen je graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. Je kunt je wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 39,50 per boeking

Wanneer je enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 19,50.

Deelnemersbijdrage SGR
Sinds 1 februari 2021 voert de Stichting Garantiefonds Reisgelden een deelnemersbijdrage in van € 5 per persoon per boeking. Deze bijdrage zal door House of Britain bij je in rekening worden gebracht en worden afgedragen aan de SGR. Zo zorgen we er samen voor dat het garantiefonds blijft beschikken over voldoende financiële middelen om reisgeld terug te betalen bij financieel onvermogen.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
Je kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij a.s.r. Deze verzekering is zeer compleet en mits je met geldige reden annuleert, krijg je zelfs je reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kun je via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo ben je goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kun je eenvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer je in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kun je op de volgende pagina de gewenste verzekering(en) aanvinken.
Betalen
Wanneer de reis helemaal is geboekt ontvang je van ons de factuur, boekingsbevestiging en een betaallink. Via die link kun je betalen met iDEAL of via creditcard. We verzoeken je geen handmatige betalingen te doen. Betalingen gedaan via de link worden namelijk direct verwerkt, zelf overgemaakte betalingen niet.

Wanneer je online boekt hoef je niet direct te betalen, al onze reizen zijn op aanvraag.
Inbegrepen
• retourovertocht Hull, je reist als voetpassagier
• 2 overnachtingen aan boord
• bustransfer Hull terminal naar York v.v.
• gratis parkeren bij de haven in Europoort
Bijzonderheden
Bij deze reis is de overtocht inbegrepen. Wanneer je onderaan de kassabon op 'Boek deze reis' klikt, kun je in stap 2 kiezen voor de vertrekhaven. De ferry vertrekt vanuit Europoort (NL) rond 20.30 uur.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder zie je een selectie van de accommodatie(s) die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie(s) zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat je soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden