• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Wandelvakantie Wales

Sportieve wandelvakantie wales
Wandelend kom je op plekjes waar je met de auto niet kunt komen, vaak zijn dit de mooiste plekjes. Een wandelvakantie is daarom dé manier om een bestemming echt te ontdekken. Al wandelend, met de zon in je gezicht geniet je van de prachtige omgeving en het buiten zijn, je geeft je over aan de natuur en wordt één. Tijdens een wandelvakantie vind je pas echt ware rust en connectie.

Wij bieden meerdere wandelroutes aan in Groot-brittannië en Ierland. Zodra je met ons een wandelvakantie hebt geboekt hoef je je geen zorgen meer te maken over de overnachtingen en het bagagetransport, dit nemen wij volledig uit handen. Het enige waar je ter plaatse aan hoeft te denken is om je wandelschoenen aan te trekken en te genieten!

Hieronder staan een aantal wandelreizen die zeer de moeite waard zijn:
• Hadrian’s Wall Path - Noord-Engeland
• Isle of Wight Coast Path
• The Wicklow Way - Ierland
• The Great Glen Way - Schotland
• Pembrokeshire Coast Path - Wales
naam
Pembrokeshire Coast Path
Deze prachtige wandelroute strekt langs de kust van Pembroke in het zuidwesten van Wales en loopt door het beschermd natuurgebied Nationaal Park Pembrokeshire Coast. Deze 299 kilometer lange route is ideaal voor een wandelvakantie door Wales. Het pad start in St. Dogmaels aan de oostkust en eindigt aan de zuidkust van Wales in het plaatsje Amroth. De route is verdeeld in 12 etappes en met de heuvels aan de kust kan je spreken van een pittige wandeltocht. De route heeft de navolgende etappeplaatsen:

Na 25 km Newport
Na 20,5 km Goodwick / Fishguard
Na 27,8 km Trefin
Na 18 km Whitesands Bay
Na 19,3 km Solva
Na 19,5 km Little Haven
Na 31,4 km Dale
Na 25,7 km Neyland
Na 26 km Angle
Na 28,6 km Bosherston
Na 34,2 km Tenby
Na 11,7 km Amroth
Zoek en boek je droom wandelvakantie
Ga jij graag de uitdaging aan? Bewandel de volledige Pembrokeshire Coast Path route. Wij plannen en regelen jouw droom wandelvakantie. Bij ons kunnen alle reizen naar wens worden aangepast. Bekijk hier onze actieve vakanties en neem start je reisaanvraag.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden