Autorondreizen Ierland

In samenwerking met onze partners in Engeland, Wales, Schotland en Ierland kunnen wij u de mooiste, sfeervolste en meest bijzondere accommodaties aanbieden. En dit alles tegen een leuke prijs. Tijdens onze autorondreizen zult u niet alleen het prachtige Groot-Brittannië en/of Ierland ontdekken, maar zult u zich thuis voelen in de accommodaties die wij met zorg voor u hebben uitgezocht.

Tijdens onze autorondreizen verblijft u in sfeervolle B&B’s, goede middenklasse hotels, typisch Engelse Inns en prachtige landhuishotels. Bij elke rondreis vindt u een uitgebreide dag tot dag beschrijving en kunt u zien welke leuke excursies en extra’s u eenvoudig bij kunt boeken.

Offerte

Hieronder kunt u in ons autorondreizen aanbod zoeken. Al onze autorondreizen zijn aan te passen aan uw wensen of met elkaar te combineren.

Staat de rondreis die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe. U kunt hier direct en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen: Klik hier.

Autorondreizen Ierland

vanaf€ 271p.p.
7 dagen St. Patrick's Trail
Volg het pad langs de vele bezienswaardigheden die u het verhaal vertellen van Ierland's beschermheilige, St. Patrick. Geniet van alle ruïnes, kerken en abdijen, laat u betoveren door het prachtige landschap waarin deze zijn gelegen en kom alles te weten over de Saint die hier zijn voetsporen achtergelaten heeft.
vanaf€ 330p.p.
8 dagen Ireland at a Glance
Met de woorden Cead Mile Failte wordt u hartelijk welkom geheten in Ierland, het land van de oneindige groene velden en ruige kliffen. Deze autorondreis start in Dublin en eindigt in Killarney en neemt u onderweg mee door twee van de mooiste gebieden van Ierland: Connemara met de Twelve Bens en Killarney met zijn prachtige nationale park.
vanaf€ 397p.p.
8 dagen Het Ierland van Game of Thrones ®
Wanneer we het hebben over de strijd om de troon, dan denk je aan Noord-Ierland! Ontdek locaties uit de serie en geniet bovenal van de mooie Noord-Ierse kustlijn. De sprookjesachtige landschappen worden tijdens deze reis gecombineerd met de interessante geschiedenis van de 2 grootste steden van Noord-Ierland - Belfast en Londonderry.
vanaf€ 369p.p.
9 dagen Go Green
Wanneer u aan Ierland denkt, dan denkt u aan groen, aan zee, aan muziek en dans. U denkt aan vriendelijke mensen en heerlijk eten, aan kastelen, abdijen, rivieren en meren. En natuurlijk aan de pubs waar de locals iedere dag hun pint komen drinken. Dit alles hebben wij gebundeld in een prachtige rondreis.
vanaf€ 524p.p.
9 dagen Food, drinks and tasting
Proef en ontdek culinair Ierland tijdens deze heerlijke rondreis! In de steden van Ierland schieten de bijzondere eetgelegenheden als paddenstoelen uit de grond, maar ook op het platteland kunt u genieten van culinaire hoogstandjes én kunt u zelfs deelnemen aan een kookworkshop van een beroemd tv-chef!
vanaf€ 420p.p.
10 dagen Northern Discovery Tour
Tijdens deze prachtige rondreis door Noord-Ierland zult u alle facetten van dit nog redelijk onontdekte vakantieland leren kennen! U verblijft in Belfast, Dundalk, Derry en Antrim en u brengt onder meer een uitgebreid bezoek aan de Mountains of Mourne, de Glens of Antrim, de Giant’s Causeway, Carrickfergus Castle en Bushmills Distillery.
vanaf€ 799p.p.
10 dagen Experience the Irish Ways
Tijdens deze prachtige reis ontdekt u een aantal van de mooiste gebieden van Ierland, namelijk de Giants Causeway en de Wild Atlantic Way. U reist van Dublin naar Clifden en onderweg kunt u genieten van de ruige kusten en mooie vergezichten. U verblijft tijdens deze reis in luxe en prachtig gelegen hotels waar u heerlijk tot rust komt.
vanaf€ 435p.p.
11 dagen The Wild Atlantic Way
De Wild Atlantic Way is een route vol avontuur, cultuur, natuur en historie. Tijdens deze rondreis ontdekt u een gedeelte van deze schitterende kustroute, die 2500 km lang is en van Donegal in het noorden tot Cork in het zuiden loopt. U bezoekt o.a. Slieve League, de bruisende stad Galway, de Ring of Kerry en Cork.
vanaf€ 478p.p.
12 dagen Coast to Coast
Ontspannen autorondreis waarbij u in rustig tempo veel Ierse bezienswaardigheden aandoet, zoals Dublin, de Ring of Kerry, de prachtige zuidwestkust, Connemara National Park, Achill Island en de Cliffs of Moher. U overnacht veelal twee nachten in dezelfde plaats en verblijft naar keuze in B&B's of in een combinatie van inns en hotels.
vanaf€ 658p.p.
16 dagen Grand Tour Ireland
De Grand Tour Ireland is een zeer complete rondreis waarbij u alle hoogtepunten van Ierland en Noord-Ierland gaat ontdekken. Geniet van alles dat The Emerald Isle u te bieden heeft! U bezoekt o.a. de Ring of Kerry, Connemara National Park, de Giant’s Causeway en de prachtige hoofdsteden Dublin en Belfast.
vanaf€ 1016p.p.
NIEUW: 17 dagen Langs de Ierse Kust
Reis langs de westkust van Ierland van Noord naar Zuid en bewonder de ruige kliffen en bijzondere uitzichten langs deze route. De reis begint in County Donegal en neemt u mee langs de County’s Mayo, Clare en Kerry, waarbij u in deze regio’s allemaal 4 nachten zult verblijven in echte Ierse country hotels.