Autorondreizen Schotland

In samenwerking met onze partners in Engeland, Wales, Schotland en Ierland kunnen wij u de mooiste, sfeervolste en meest bijzondere accommodaties aanbieden. En dit alles tegen een leuke prijs. Tijdens onze autorondreizen zult u niet alleen het prachtige Groot-Brittannië en/of Ierland ontdekken, maar zult u zich thuis voelen in de accommodaties die wij met zorg voor u hebben uitgezocht.

Tijdens onze autorondreizen verblijft u in sfeervolle B&B’s, goede middenklasse hotels, typisch Engelse Inns en prachtige landhuishotels. Bij elke rondreis vindt u een uitgebreide dag tot dag beschrijving en kunt u zien welke leuke excursies en extra’s u eenvoudig bij kunt boeken.

Offerte

Hieronder kunt u in ons autorondreizen aanbod zoeken. Al onze autorondreizen zijn aan te passen aan uw wensen of met elkaar te combineren.

Staat de rondreis die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe. U kunt hier direct en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen: Klik hier.

Autorondreizen Schotland

vanaf€ 312p.p.
7 dagen Highlights of Scotland
Tijdens deze 7-daagse reis zult u alle hoogtepunten van het prachtige Schotland gaan ontdekken. Reis terug in de tijd bij een bezoek aan één van de vele kastelen, geniet van de adembenemend mooie natuur en ontdek de levendige steden. Na 7 mooie dagen gaat u uitgerust, maar vol mooie herinneringen weer terug naar huis!
vanaf€ 408p.p.
8 dagen Roam Around Scotland
Beleef Schotland en geniet tijdens deze 8-daagse rondreis van al het moois dat dit land u te bieden. Van de vele bezienswaardigheden, zoals the Royal Mile in Edinburgh en Dunvegan Castle op het Isle of Skye, tot de prachtige natuur, zoals Loch Ness en de Ben Nevis, u zult ogen tekort komen!
vanaf€ 595p.p.
8 dagen Fall in love with Scotland
Tijdens deze prachtige rondreis verblijft u in drie van de mooiste gebieden van Schotland. Geniet van de schitterende natuur, de bijzonder vriendelijke bevolking en de interessante cultuur en geschiedenis en ontdek waarom dit land zo geliefd is bij velen! U verblijft tijdens de reis in sfeervolle en authentieke hotels.
vanaf€ 699p.p.
9 dagen Great Hebridean Expedition
U zoekt een unieke reis met veel bezienswaardigheden, prachtige ruige natuur en plekken waar nog niet veel mensen zijn geweest? Dan is deze reis echt iets voor u! Tijdens deze rondreis kunt u naar hartenlust genieten van al het moois dat de Hebriden u te bieden hebben. U bezoekt tijdens de reis de eilanden Lewis, Harris, Skye, North Uist, South Uist en Barra.
vanaf€ 1133p.p.
10 dagen Orkney and Shetland Isles
Ontdek tijdens deze prachtige rondreis alle hoogtepunten van Orkney en Shetland, de meest noordelijke eilanden van Schotland. Geniet van de ruige natuur, de vele dieren, de eeuwenoude geschiedenis en de gezellige dorpjes. U zult tijd tekort komen! U verblijft tijdens de reis in een combinatie van hotels en B&B's.
vanaf€ 0p.p.
10 dagen Enjoy the Western Isles
Deze rondreis neemt u mee naar de prachtige eilanden Arran, Mull en Islay in het westen van Schotland. Geniet van de schitterende natuur, de vele historische bezienswaardigheden en de vriendelijke bevolking en ontdek het geheel eigen karakter van deze eilanden. Arran, Mull en Islay bieden alles wat u zoekt in een vakantiebestemming!
vanaf€ 708p.p.
13 dagen Grand Tour Scotland
Tijdens deze 13-daagse Grand Tour door Schotland ontdekt u de ruige en prachtige natuur van het land en zult u zich geen moment vervelen. Als u op zoek bent naar het echte Schotland, met zijn ongerepte natuur, indrukwekkende historie en interessante cultuur, dan mag u deze rondreis zeker niet missen!
vanaf€ 342p.p. o.b.v. 2 volw & 2 kinderen
15 dagen Met de kids door Schotland
Wat is er nu leuker voor kinderen dan naar Schotland te reizen? Het land vol ridders en kastelen, meren met monsters en mannen in rokken (!) die de doedelzak bespelen. Kortom, een land waarin van alles te ontdekken en beleven valt! Deze reis neemt u mee langs de mooiste gebieden van Schotland en u verblijft tijdens de reis in vakantieparken.