• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Vakantieparken Schotland

Sommige landen moet je minstens één keer bezocht hebben. En één van die landen is Schotland. Het land is niet voor niets een zeer populaire bestemming. Ben je benieuwd naar een van de prachtige vakantieparken in Schotland? Lees dan snel verder. We vertellen je graag alles over het land, waarom jouw droomreis naar Schotland zou moeten zijn en meer!
Winkelen in Edinburgh
Een echte must-see is de hoofdstad van Schotland - het bijzondere Edinburgh. Deze stad staat bekend om zijn gastvrijheid, winkels, festivals, musea en prachtige monumenten, zoals het zeer indrukwekkende Edinburgh Castle. De honderden pubs en het feit dat Edinburgh een universiteitsstad is, verklaren de gemoedelijke sfeer van Edinburgh.

Wil je naast een bezoek aan de pub ook shoppen? Geen enkel probleem. De meeste winkels in Schotland zijn sowieso open van 10.00 tot 17.30 uur van maandag tot en met zaterdag, dus tijd genoeg. In grote plaatsen blijven ze meestal langer open (tot 19.00 uur) en kun je er ook op zondag terecht. Supermarkten, newsagents en dergelijke algemene winkels gaan meestal pas om 22.00 uur dicht of zijn zelfs 24 uur per dag geopend.
Bezoek de Schotse Hooglanden
Wie liever de natuur opzoekt, doet er goed aan om een bezoek te brengen aan de Schotse hooglanden. De Schotse hooglanden zijn ronduit spectaculair te noemen. De fantastische vergezichten, de afgelegen ‘glens’ (valleien) en de donkere, diepe ‘lochs’ (meren) maken Schotland tot één van de mooiste bestemmingen ter wereld. Maar de lieflijke Lowlands doen in schoonheid niets onder voor de Hooglanden. De Royal Deeside staat bekend om zijn prachtige kastelen die je via de kastelenroute kunt bezoeken. De Speyside is de plaats die whiskyliefhebbers niet over mogen slaan: meer dan de helft van de Schotse malt whisky distilleerderijen vind je in dit gebied.

De Schotse Borders zijn een nog redelijk onontdekt gebied. Hier - net boven de grens - lagen de Engelsen en Schotten eeuwenlang met elkaar in de clinch. Resultaat is een reeks prachtige burchten en versterkte abdijen die een bezoek zeker waard zijn. Dit mooie heuvelgebied leent zich ook uitstekend voor wandel- en fietstochten. Het unieke landschap van Schotland gecombineerd met de rijke Schotse tradities van muziek, mythen, clans en kilts staan garant voor een ‘anders-dan-anders’ vakantie. Een vakantie die je niet snel zult vergeten!
naam
Aanbod vakantieparken in Schotland
Wat is er nu heerlijker dan tijdens je vakantie alle tijd voor elkaar hebben? Samen met de kinderen kastelen bezoeken en genieten van alle spannende verhalen over stoere ridders en mooie jonkvrouwen, fossielen zoeken op het strand of één van de vele familieparken bezoeken? Er is van alles te doen in Schotland en mooie herinneringen zijn zo gemaakt!

Verblijven op een van de vele vakantieparken in Schotland nodigt dan ook uit om nieuwe vriendschappen te sluiten en het geeft de kinderen de mogelijkheid lekker buiten te spelen. Ben je hiernaar op zoek? Dan is een verblijf in een vakantiepark echt iets voor jou. Door heel Schotland bieden wij de leukste vakantieparken aan.
Boek een verblijf op een van de vakantieparken in Schotland
Wil je een van de vele vakantieparken in Schotland direct boeken? Binnen slechts enkele minuten is dat geregeld, zodat jouw verblijf alvast geregeld is. Je kunt op een van de volgende manieren een vakantiepark of lodge via ons boeken.

1. Voor een groepsreis vul je ons offerteformulier in. Geef je wensen aan ons door!
2. Laat een reis op maat maken. Onze specialisten gaan voor je aan de slag.
3. Mail je wensen naar info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.

Na ontvangst gaan wij je helpen met het vinden van jouw droomaccommodatie voor een welverdiende vakantie. Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!
Meer informatie over reizen met House of Britain
Heb je al een reis gevonden in onze standaard reizen en heb je hier nog wat vragen over? Of wil je graag meer informatie over het op maat laten maken van een reis?. Wij vertellen je graag alles wat we weten. Over de vakantieparken in Schotland, over de mogelijkheden en meer. Neem contact op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden