• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Vakantiepark Zuid-Engeland

Dé ideale uitvalsbasis: vakantiepark in Zuid Engeland
Zuid Engeland bestaat uit een aantal regio’s waaronder Cornwall, Devon, Somerset, Bristol en Dorset in het westen en Kent, Brighton, Sussex, Hampshire, Isle of Wight en Southampton in het oosten.
Stuk voor stuk heerlijke regio’s om een aantal weken te vertoeven. En hoe kan dat relaxter dan op een vakantiepark? Met speeltuinen en zwembaden waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken nadat jullie eerst met het gezin de omgeving hebben verkend.
Ontdek Zuid Engeland vanaf je vakantiepark
Op reis wil je lekker bijkomen van een jaar hard werken. Maar natuurlijk wil je ook iets van de wereld zien. Daarvoor hoef je niet eens ver weg. Zuid Engeland is praktisch en makkelijk bereikbaar, met de Eurotunnel, ferry of de trein. Gewoon met de eigen auto, zodat je alles kunt meenemen dat je nodig hebt.
Met een verblijf op een vakantiepark hebben jullie tijd voor elkaar terwijl de kinderen een geweldige tijd hebben in het zwembad of de speeltuin met hun nieuwe vrienden.
Een perfecte uitvalsbasis dus om de omgeving van je vakantiepark te verkennen.
6x Zuid Engeland met kinderen
Zuid Engeland is groot en heeft veel te bieden. Hoe leuk is het dan om een rondreis te maken waarbij je verblijven op verschillende vakantieparken combineert en zo een groter gedeelte van dit prachtige gebied kunt verkennen.

1. Mysterie van Stonehenge
Laat de kinderen detective spelen en probeer samen het mysterie van Stonehenge te ontrafelen. Waar komen de stenen vandaan? Wie heeft ze neergezet? Vragen waarnaar nog steeds onderzoek wordt gedaan en waar de kinderen heerlijk hun creativiteit in kwijt kunnen.

2. Wilde paarden
Liefhebbers van paarden kunnen hun hart ophalen in het New Forest National Park. Hier lopen talloze wilde pony’s rond, waar menig kinderhart sneller van gaat kloppen. Liever andere paardenkrachten bekijken? Een bezoekje aan automuseum Beaulieu National Motor Museum is een hoogtepunt van de reis voor de echte autoliefhebbers.

3. Ga wandelen of fietsen
De prachtige Jurassic Coast van Cornwall is waanzinnig met de hoge, indrukwekkende kliffen, lieflijke baaien en natuurlijk Land’s End en Durdle Door. De perfecte plek om van de natuur te genieten tijdens een wandeling of fietstocht. En niet voor niets heet dit de Jurassic Coast: miljoenen jaren geleden was dit een woestijn waar dinosaurussen rondliepen. Hier zijn dan ook veel fossielen gevonden en zelfs een skelet van een dinosaurus die ook wel de draak van de zee werd genoemd. Tussen Charmouth Beach en Lyme Regis kunnen de kinderen zelf of zoek naar fossielen of schakel de hulp van een gids in voor een spanned avontuur.

4. Bezoek kastelen
Als je iets in Zuid Engeland veel ziet, behalve de overheerlijke scones, zijn het wel kastelen. De één goed bewaard gebleven, de ander een vervallen ruïne. Kinderen kunnen hier vaak heerlijk ravotten en zich een echte ridder of prinses voelen.

5. Pretparken
Legoland iets voor Denemarken? Think again! Ook in Engeland vind je een Legoland pretpark! Ga voor een dagje amusement op de pier van Brighton, een dag naar Chessington World of Adventures of waan je in het wonderland in het Alice in Wonderland Family Park. En dat is nog maar een kleine greep uit de pretparken die je in Zuid Engeland vind. Vanuit een vakantiepark is een dagtrip naar een pretpark prima te doen en voor de kinderen natuurlijk onvergetelijk!

6. Strand
Wat is lekkerder dan een dag(deel) naar het strand in de vakantie? Wist je dat Zuid Engeland een subtropisch klimaat heeft? Een stranddag is
Boek snel je vakantiepark
Wil je ook op reis naar een vakantiepark in Zuid Engeland, of misschien wel meerdere vakantieparken combineren in één reis? Wacht dan niet te lang voor je boekt! Vooral in de schoolvakanties zijn vakantieparken erg populair en daardoor zijn ze soms al snel volgeboekt. Bekijk ons aanbod van vakantieparken in Zuid Engeland en andere regio’s. Wil je graag een advies voor het samenstellen van een reis? Dan staan de reisspecialisten van House of Britain natuurlijk graag voor je klaar.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden