• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Treinreis Engeland

Heeft u altijd al gedroomd van een treinreis in Engeland? Bekijk dan direct ons ruime aanbod en boek een reis die volledig aansluit op uw wensen. Heeft u een mooie reis gevonden maar mist u nog een must see of stad die u écht wilt zien? Geen probleem. Bij House of Britain kunnen we namelijk ook treinreizen in Engeland op maat maken. Onze collega’s hebben jarenlange reiservaring en weten de mooiste, onontdekte plekjes te vinden. Meer weten? Lees verder en ontdek het zelf.
Treinreis in Engeland maken?
Wist u dat u al vanaf € 383,- per persoon een treinreis in Engeland kunt maken? U maakt dan een stedentrip naar Hull en Leeds in het prachtige Yorkshire. Ontdek de bruisende winkelstraten van Leeds of breng een bezoekje aan het indrukwekkende Royal Armouries Museum of “The Tetley”. En omdat deze reis maar 5 dagen is, kunt u er lekker even tussenuit. Bovendien krijgt u iedere dag een uitgebreid ontbijt, treinpas en reist u comfortabel met P&O Ferries naar Engeland.
naam
12-daagse reis door Zuid-Engeland
Wilt u liever een langere reis door het mooie Engeland maken? Dan is de 12-daagse reis door Zuid-Engeland een aanrader. Met de ‘South West Flexi Pass’ van Britrail reist u eenvoudig van plaats naar plaats. Tijdens de treinreis in Engeland kunt u genieten van een fascinerend landschap - zonder u zorgen te maken over de route of het links rijden. Deze treinreis in Engeland neemt u mee langs de highlights van Zuid-Engeland. U verblijft tijdens deze reis in een combinatie van bijzondere hotels en unieke B&B’s. Tijdens uw route ontdekt u de prachtige kusten van Cornwall en de Engelse Rivièra, maar ook de historische steden Salisbury en Bath. U begint en eindigt uw reis in de hoofdstad Londen.
Uw droomreis zelf samenstellen
Al sinds 2003 is House of Britain dé specialist in reizen naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ieder jaar breiden we ons aanbod uit met nieuwe, onontdekte plekjes. Tijdens onze reizen verblijft u in de mooiste accommodaties die met veel zorg voor u zijn geselecteerd. Maar ook als u liever zélf uw reis wilt samenstellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een autoreis, actieve vakantie of treinreis in Engeland of Ierland zelf wilt samenstellen, we helpen u graag verder bij het waarmaken van uw droomreis.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een reis op maat? Laat ons hiervoor weten hoe uw droomreis eruit ziet. Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden! Aarzel dus niet en stuur uw wensen naar: info@houseofbritain.nl. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe.
Doe de online reisintake
Kunnen we u helpen met een treinreis in Engeland? Of heeft u een ander soort reis in gedachten? Vertel ons wat uw wensen zijn en we maken geheel vrijblijvend een voorstel op maat. Doe in 5 minuten hieronder de online reisintake!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden