• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Treinpas Schotland

Reis met een treinpas door Schotland: reis op maat of boek direct online!
Bezoek alle plaatsen op uw bucketlist met een treinpas in Schotland en geniet van adembenemende uitzichten langs het spoor. Beleef een fantastische reis met een bezoek aan de Schotse Hooglanden, ontdek de prachtige steden Edinburgh en Glasgow of ga op excursie naar het populaire Isle of Skye en Eilean Donan Castle. Kies de reis die het beste aansluit op uw wensen en stap aan boord van een nieuw avontuur. Wilt u een volledig unieke en nieuwe ervaring? Laat dan een reis op maat maken. We verzamelen authentieke plekjes, zodat u een onvergetelijke trip zult maken.
Met een treinpas door Schotland reizen
Bij House of Britain hebben we diverse treinreizen samengesteld die zijn afgestemd op de vraag van de reiziger. Maar voor de echte avonturier hebben we de Britrail treinpas Schotland en Britrail treinpas Engeland. Met een treinpas kunt u voordelig door heel of een deel van Groot-Brittannië reizen met de trein. Geniet van de vrijheid en kom ontspannen aan op de plaats van uw keuze. Er zijn diverse passen waarmee u kunt reizen. Lees u goed in, vraag ons om vrijblijvend advies en kies de pas die het beste aansluit op uw wensen.

Een van de passen die we aanbieden bij House of Britain is de treinpas voor Schotland. Zo is de Britrail Central Scotland Pass ideaal voor dagjes uit in Schotland vanuit bijvoorbeeld Edinburgh of Glasgow. Deze pas is 3 aaneengesloten dagen te gebruiken binnen de periode van een week. Verkent u Schotland liever van het begin tot het eind? Dan is de Britrail Spirit of Scotland Pass een overweging waard. Met deze pas kunt u onbeperkt door Schotland reizen (ook geldig op de Caledonian MacBrayne Ferries). Welke soort reis of pas u ook in gedachte hebt, we hebben voor ieder wat wils, zodat u onbezorgd op pad kunt.
Voordelen van reizen met een treinpas
Het voordeel van reizen met een treinpas door Schotland is dat u kunt reizen op uw eigen tempo. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats en kunt genieten van prachtige uitzichten. Een Britrail pas is bovendien eenvoudig in gebruik en voor meerdere duren beschikbaar. Met een Britrail treinpas kunt u diverse routes rijden. Bekijk de indeling van de verschillende treinpassen en bepaal over welke trajecten u het liefst wilt reizen.

Goed om te weten is dat niet alle passen online te boeken zijn. Wilt u een pas, duur of klasse boeken die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder bij het vinden van uw droomreis.
naam
Reis op maat laten maken?
Wilt u graag genieten van de spectaculaire uitzichten en bruisende steden die u kunt bezoeken tijdens uw treinreis in Schotland, maar heeft u een andere route in gedachte dan wij in ons standaard aanbod hebben? Laat een reis op maat maken bij House of Britain. We selecteren zorgvuldig een indrukwekkende route en fijne slaapplekken. Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden. Mail vrijblijvend naar info@houseofbritain.nl met uw wensen of bel direct naar 0118 440 444 om de mogelijkheden te bespreken.
Kies voor dé reisspecialist
House of Britain is niet voor niets al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Schotland, Engeland, Wales en Ierland. We zoeken continu naar de mooiste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en onontdekte plekjes van Groot-Brittannië en Ierland. Wilt u met een treinpas reizen door Schotland, of een reis op maat laten maken? We helpen u graag verder. Laat hieronder direct een vrijblijvend reisvoorstel op maat maken.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden