• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Treinpas Engeland

Bezoek alle steden op uw bucketlist met een treinpas in Engeland en geniet van adembenedemende uitzichten langs het spoor. Laat u verrassen door bruisende steden als Londen, Bath, Bristol, Hull, Leeds, Manchester, Liverpool, Salisbury en Cornwall. Of beleef een fantastische reis met een bezoek aan de Schotse Hooglanden. Kies de reis die het beste aansluit op uw wensen en stap aan boord van een nieuw avontuur. Wilt u een volledig unieke en nieuwe ervaring? Laat dan een reis op maat maken. We verzamelen authentieke plekjes, zodat u een onvergetelijke trip zult maken.
Reis met een treinpas door Engeland
Bij House of Britain hebben we diverse treinreizen samengesteld die zijn afgestemd op de vraag van de reiziger. Maar voor de echte avonturier hebben we de Britrail treinpas Engeland en Britrail treinpas Schotland. Met een treinpas kunt u voordelig door heel Groot-Brittannië reizen met de trein. Geniet van de vrijheid en kom ontspannen aan op de plaats van uw keuze. Er zijn diverse passen waarmee u kunt reizen. Lees u goed in, vraag ons om vrijblijvend advies en kies de pas die het beste past bij uw wensen.

Een van de passen die we aanbieden bij House of Britain is de treinpas voor Engeland. Zo is de Britrail South West Consecutive Pass ideaal voor bezoekers die willen genieten van de charmante regio's van Zuidwest Engeland. Bezoek populaire bestemmingen als London en Windsor Castle. Als u liever verder en/of langer op pad gaat, dan is de Britrail Euro Consecutive Pass waarschijnlijk het meest geschikt. Hiermee kunt u onbeperkt door zowel Engeland als Schotland en Wales reizen. Welke soort reis of pas u ook in gedachte hebt, we hebben voor ieder wat wils, zodat u onbezorgd op pad kunt.
Voordelen van reizen met een treinpas
Het voordeel van reizen met een treinpas door Engeland of Schotland is dat u kunt reizen op uw eigen tempo. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats en kunt genieten van prachtige uitzichten. Een Britrail pas is bovendien eenvoudig in gebruik en voor meerdere duren beschikbaar. Met een Britrail treinpas kunt u diverse routes rijden. Bekijk de indeling van de verschillende treinpassen en bepaal over welke trajecten u het liefst wilt reizen.

Goed om te weten is dat niet alle passen online te boeken zijn. Wilt u een pas, duur of klasse beoeken die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder bij het vinden van uw droomreis.
naam
Laat een reis op maat maken
Wilt u graag genieten van de spectaculaire uitzichten en bruisende steden die u kunt bezoeken tijdens uw treinreis in Engeland, maar heeft u een andere route in gedachte dan wij in ons standaard aanbod hebben? Laat een reis op maat maken bij House of Britain. We selecteren zorgvuldig een indrukwekkende route, fijne slaapplekken en meer. Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden. Mail vrijblijvend naar info@houseofbritain.nl met uw wensen of bel direct naar 0118 440 444 om de mogelijkheden te bespreken.

House of Britain is niet voor niets al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland. We zoeken continu naar de mooiste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en onontdekte plekjes van Groot-Brittannië en Ierland. Wilt u met een treinpas reizen door Engeland, of een reis op maat laten maken? We helpen u graag verder.

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail uw wensen naar: info@houseofbritain.nl.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden