• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Treinpas Engeland

Bezoek alle steden op je bucketlist met een treinpas in Engeland en geniet van adembenemende uitzichten langs het spoor. Laat je verrassen door bruisende steden als Londen, Bath, Bristol, Hull, Leeds, Manchester, Liverpool, Salisbury en Cornwall. Of beleef een fantastische reis met een bezoek aan de Schotse Hooglanden. Kies de reis die het beste aansluit op jouw wensen en stap aan boord van een nieuw avontuur. Wil je een volledig unieke en nieuwe ervaring? Laat dan een reis op maat maken. We verzamelen authentieke plekjes, zodat je een onvergetelijke trip zult maken.
Reis met een treinpas door Engeland
Bij House of Britain hebben we diverse treinreizen samengesteld die zijn afgestemd op de vraag van de reiziger. Maar voor de echte avonturier hebben we de Britrail treinpas Engeland en Britrail treinpas Schotland. Met een treinpas kun je voordelig door heel Groot-Brittannië reizen met de trein. Geniet van de vrijheid en kom ontspannen aan op de plaats van je keuze. Er zijn diverse passen waarmee je kunt reizen. Lees je goed in, vraag ons om vrijblijvend advies en kies de pas die het beste past bij jouw wensen.

Een van de passen die we aanbieden bij House of Britain is de treinpas voor Engeland. Zo is de Britrail South West Consecutive Pass ideaal voor bezoekers die willen genieten van de charmante regio's van Zuidwest Engeland. Bezoek populaire bestemmingen als London en Windsor Castle. Als je liever verder en/of langer op pad gaat, dan is de Britrail Euro Consecutive Pass waarschijnlijk het meest geschikt. Hiermee kun je onbeperkt door zowel Engeland als Schotland en Wales reizen. Welke soort reis of pas je ook in gedachte hebt, we hebben voor ieder wat wils, zodat jij onbezorgd op pad kunt.
Voordelen van reizen met een treinpas
Het voordeel van reizen met een treinpas door Engeland of Schotland is dat je kunt reizen op je eigen tempo. Je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats en kunt genieten van prachtige uitzichten. Een Britrail pas is bovendien eenvoudig in gebruik en voor meerdere duren beschikbaar. Met een Britrail treinpas kun je diverse routes rijden. Bekijk de indeling van de verschillende treinpassen en bepaal over welke trajecten je het liefst wilt reizen.

Goed om te weten is dat niet alle passen online te boeken zijn. Wil je een pas, duur of klasse bezoeken die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder bij het vinden van jouw droomreis.
naam
Laat een reis op maat maken
Wil je graag genieten van de spectaculaire uitzichten en bruisende steden die je kunt bezoeken tijdens je treinreis in Engeland, maar heb je een andere route in gedachte dan wij in ons standaard aanbod hebben? Laat een reis op maat maken bij House of Britain. We selecteren zorgvuldig een indrukwekkende route, fijne slaapplekken en meer. Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden. Mail vrijblijvend naar info@houseofbritain.nl met jouw wensen of bel direct naar 0118 440 444 om de mogelijkheden te bespreken.

House of Britain is niet voor niets al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland. We zoeken continu naar de mooiste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en onontdekte plekjes van Groot-Brittannië en Ierland. Wil je met een treinpas reizen door Engeland, of een reis op maat laten maken? We helpen je graag verder.

Doe in 5 minuten de online reisintake of mail je wensen naar: info@houseofbritain.nl.

paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden