• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Rondreizen op maat

Ontdek alle voordelen van rondreizen op maat
Rondreizen zijn niet meer weg te denken uit de levens van steeds meer Nederlanders. Waar voorheen een 14 dagen all inclusive vakantie naar de zon razendpopulair was, willen we steeds meer zien van de wereld waar we in leven. Dat hoeft niet direct extreem zoals een aantal maanden naar de andere kant van de wereld. Ook dichterbij huis zijn vele onontdekte plekken en waanzinnig mooie natuur te vinden.
De voordelen van rondreizen op maat
Ieder individu heeft andere wensen als het gaat om reizen. Het gezegde luidt niet voor niets “zoveel mensen zoveel wensen”. Dat gaat voor reizen net zo goed op als voor andere zaken. Een op maat gemaakte rondreis die is afgestemd op jouw wensen is daarom een uitkomst. We vertellen je graag de voordelen van rondreizen op maat.

● Persoonlijke interesse
Je persoonlijke interesses spelen een grote rol bij de invulling van jouw droomreis. Ben je graag actief en houd je van natuur, dan word je waarschijnlijk heel blij van de gedachte aan een vakantie met veel wandelen. Bezoek je liever musea of ben je geïnteresseerd in de cultuur van het land waar je naartoe reist, dan wil je dat ook terugzien in jouw rondreis.

● Alleen de bestemmingen die jij wilt
Krijg je maar niet genoeg van Schotland? Wil je op ontdekkingsreis naar het relatief onbekende Wales? Eilandhoppen op de Kanaaleilanden? Het échte authentieke Engeland ervaren? Zeg maar wat je wilt, als je een rondreis op maat laat samenstellen, dan bezoek je precies die bestemmingen die jij graag wilt. Je hebt volledige vrijheid in het bepalen van alle aspecten van je rondreis.

● Gemak van een reisorganisatie
Je hoeft geen standaard pakketreis te boeken om te profiteren van alle gemakken van een reisorganisatie. Ook voor rondreizen op maat kun je het beste gebruik maken van de expertise en zekerheid van een reisagent. Zij hebben de juiste contacten en ervaring om de perfecte reis samen te stellen die precies voldoet aan jouw wensen. Zo profiteer je van een reis die van vertrek tot aankomst tot in de puntjes is verzorgd en kun jij genieten van een geweldige rondreis.
Wil je vooraf bepaalde activiteiten vastleggen? Dan regelen zij dat voor je, evenals accomodaties, vervoer en natuurlijk de beste routes en tips.

● Voordeliger dan een pakketreis
Rondreizen op maat via een reisorganisatie zijn in veel gevallen voordeliger dan een pakketreis. Je bent namelijk niet gebonden aan vertrekdata, reisroutes of accommodaties. Het kan bijvoorbeeld aantrekkelijker zijn om op een bepaalde datum te vertrekken of juist te kiezen voor voordeligere hotels. Daarnaast betaal je niet voor activiteiten waar je toch geen gebruik van zou willen maken.
Rondreizen op maat naar Groot Brittannië
Wil jij ook profiteren van rondreizen op maat mét alle voordelen van een reisorganisatie? House of Britain is dé specialist voor reizen naar het Groot Brittannië, ook voor rondreizen op maat. Of je nu wilt rondreizen in Schotland, Ierland, Engeland, Wales of de Kanaaleilanden, alles is mogelijk. Oók als je meerdere bestemmingen wilt combineren. Zo haal je nog meer uit jouw rondreis op maat.

Stel jouw ideale reis samen en maak gebruik van de expertise van dé reisspecialist House of Britain. Waar wacht je nog op? Vertel ons je wensen en ontvang een kosteloos en vrijblijvend reisvoorstel voor een speciaal voor jou samenstelde reis. Samen maken we jouw droomreis werkelijkheid!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden