• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Rondreis Midden-Engeland

Rondreis in midden-Engeland maken? Doe inspiratie op en boek direct
Wil je een rondreis in midden-Engeland maken? Dan ben je bij House of Britain aan het juiste adres. Droom je al jaren van die ene rondreis met een huurauto of -camper? Of wil je gewoonweg het prachtige Engeland ontdekken en meerdere plekken zien? Dat snappen we maar al te goed. In ons ruime aanbod kun je een aantal standaard reizen vinden die onze specialisten samengesteld hebben. Onze specialisten zijn zelf ook fervent reiziger in onder andere Groot-Brittannië en Ierland. Zodoende kunnen zij alle mooie plekjes aanwijzen en verzamelen voor je. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en ontdek het zelf.
Rondreis in midden-Engeland maken
Een rondreis in midden-Engeland kun je met verschillende soorten vervoer maken, denk aan een auto, camper of trein. Voor ieder soort vervoer hebben we bij House of Britain diverse mooie reizen samengesteld, zodat je altijd Engeland op z’n best te zien krijgt. Zo kun je met de auto de reis ‘Stonehenge and the lovely Cotswolds’ maken. Tijdens deze rondreis bezoek je de Cotswolds en Wiltshire. De Cotswolds is al jaren favoriet bij reizigers, maar Wiltshire is nog redelijk onontdekt. En dat terwijl het zoveel te bieden heeft, zoals het prachtige Salisbury en het mysterieuze Stonehenge. Je kunt hier op en top genieten van de mooie natuur en vele bezienswaardigheden. En dat alles terwijl je op je eigen tempo Engeland doorkruist.

En wist je dat The Cotswolds maar liefst 6 graafschappen beslaat? Het gebied staat bekend om zijn glooiende heuvels en eeuwenoude stadjes, gebouwd in de typische ‘Cotswold stone’. Het gebied is zo mooi dat het zelfs is uitgeroepen tot ‘Area of Outstanding Natural Beauty’. Ook Wilshire is een magische plek waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Je kunt hier genieten van een prachtig, eeuwenoud landschap en vele bezienswaardigheden. Wiltshire is met recht heel bijzonder.
Laat je vervoeren per trein
Wie zich liever laat vervoeren tijdens zijn rondreis in midden-Engeland, heeft aan een rondreis per trein een goede. Kies bijvoorbeeld voor de reis ‘Great West Way’ en reis in 5 dagen langs de toeristische route van Londen naar Bristol. Tijdens deze reis bezoek je hartje Londen, het romeinse Bath en het levendige Bristol. Ook kun je er een dagje op uit trekken en de omgeving van de Great West Way bekijken. Stonehenge is bijvoorbeeld een echte aanrader.
naam
Huur een camper
Bijna iedere Nederlander is er gek op ... kamperen! Een rondreis in midden-Engeland kun je natuurlijk per auto of trein maken, maar waarom niet met een camper? Trek er op uit, geniet van de natuur en bewonder de omgeving. Ieder jaar weer vinden vele kampeerder hun weg naar House of Britain en boeken zij voordelig hun overtocht naar Groot-Brittannië. Heb je geen eigen kampeermiddel? Geen probleem. Huur eenvoudig een camper bij ons. Deze is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Bovendien zijn onze campers niet ouder dan 1,5 jaar en altijd goed onderhouden. Meer weten? Check de voordelen van camperhuur in Engeland (en/of Schotland).
Laat een reisvoorstel maken
Ben je er uit? Wil je een rondreis in midden-Engeland maken? Goede keuze. We zijn er zelf ook gek op. En we geven je dan ook graag alle tips en must-sees om je vakantietijd in Engeland maximaal te benutten. Boek daarvoor direct jouw reis via ons aanbod of laat een reisvoorstel op maat maken. Ook voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden. Je hoeft ons alleen je wensen te vertellen, dan gaan onze reisspecialisten voor je aan de slag met het samenstellen van een reis.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden