• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur

Reizen naar Londen

Wilt u gaan reizen naar Londen? Goed plan, Londen is namelijk altijd een goed idee! We vertellen u graag meer over deze bruisende stad en wat wij u kunnen bieden met onze vakanties. Bent u nieuwsgierig aan het worden? Lees dan vooral verder!
Waarom reizen naar Londen?
Twijfelt u nog een beetje over Londen? Niet doen! Wij vertellen u alle ins- en outs van deze prachtige stad. Londen heeft dan ook niet voor niets een geweldige reputatie. Deze Britse hoofdstad heeft alles waar u naar op zoek bent. Breng uren door in de eindeloze winkels met divers aanbod. Van haute couture en topmerken aan Bond Street tot hip en alternatief op straatmarkten in Camden, Notting Hill en Brick Lane. Dit maakt Londen werkelijk waar een paradijs voor shopliefhebbers.

Maar ook als u niet vies bent van een concert, festival of de kroeg is Londen the place to be. Er zijn vele live optredens. Hierbij maakt het niet uit wat uw muzieksmaak is, want er is gevarieerd aanbod. Opera, pop, jazz, rock, house, noem maar op. In de zomer bevindt u zich op grootse festivals waar bekende artiesten optreden. Of u houdt van kleinschalig en brengt een bezoekje aan de pub!
naam
Bezoek deze attracties!
Uiteraard staat Londen bekend als de bruisende stad die niet slaapt. Deze stad blijft fascinerend, mede om haar vele indrukwekkende historische attracties als St. Paul's Cathedral en de Tower of London. Toch heeft de stad de laatste jaren niet stil gezeten. Het gigantische reuzenrad, de London Eye, Tate Modern (het best bezochte museum voor moderne kunst ter wereld) en het adembenemende Buckingham Palace omringd met gouden muren. Ieder op hun eigen manier net zo monumentaal.

Wilt u nog wat tips voor leuke plekken om te bezoeken in Londen? Lees deze blog van Lone Drifters voor de leukste ‘places to be’.
Reizen via House of Britain
Wellicht wilt u eerst wat meer weten over House of Britain. Dat snappen wij maar al te goed, een vakantie is niet zomaar iets. Wij zijn een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Onze verkoopmedewerkers hebben verrassende ideeën en staan graag voor u klaar. Reizen naar Londen is met ons een eitje!

Daarnaast beschikken wij over een breed reisaanbod als het gaat om reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Of u nu informatie zoekt over dit prachtige land, een typisch Engelse inn zoekt in Cornwall, een retourtje Eurotunnel wil boeken of het plan hebt met de personeelsvereniging naar Londen te gaan: House of Britain is hét adres! PS. staat uw droomreis er niet bij? Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld, afhankelijk van uw budget en wensen.
Meer weten over onze reizen naar Londen?
Heeft u nog vragen over reizen naar Londen of wilt u misschien meer weten over onze andere vakanties? Neem gerust contact op. Wij beantwoorden al uw vragen graag. Samen gaan we op zoek naar de ideale vakantie!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden