Reizen Kanaaleilanden

De Kanaaleilanden vormen een unieke eilandengroep; Groot-Brittannië met een vleugje 'la douce France'. Op de eilanden kan men dan ook uitstekend eten. Het grootste eiland, Jersey, is het meest mondain en wordt geroemd om haar bloemenpracht. Condor Ferries brengt u er vanuit St. Malo in Frankrijk snel naar toe.

Of u nu een getrainde fietser bent, of gewoon de omgeving wilt zien, horen en ruiken op een manier die alleen fietsend kan, Jersey is een eiland gemaakt om te fietsen. Weidse baaien in het zuiden maken plaats voor dramatische klifkusten in het noorden die een spectaculair landschap bieden en prachtige vergezichten. Dit maakt Jersey ook ideaal voor alle soorten wandelaars van alle leeftijden.

Een deel van de attractie is natuurlijk het warmste klimaat in Groot-Brittannië. Gemiddeld 2.000 zonne-uren per jaar en genoeg heerlijke stranden om hiervan te genieten. De prachtige kust is de grootste natuurschat van het eiland. Een van de fraaiste bezienswaardigheden op Jersey is het 13e-eeuwse kasteel Mount Orgueil, een paar kilometer ten oosten van de hoofdstad St. Helier, dat gebouwd is op de overblijfselen van een fort uit de IJzertijd.

Waar u ook pauzeert om te eten, geniet vooral van verse, knapperige kreeft of schep uw bord vol met een selectie van heerlijk zeefruit. Met meer dan 170 eetgelegenheden die allemaal gebruik maken van Jersey's exquisiete locale producten, gekookt door top koks, zullen uw smaakpapillen aangenaam verrast worden.Autorondreizen

7 dagen Ontdekkingstocht Kanaaleilanden 
Het prachtige Jersey is een topbestemming voor wandelaars en fietsers en voor iedereen die van prachtige natuur houdt. De keuken is een aanrader, een combinatie van het beste van de traditionele Franse en de moderne Britse keuken. Ook op Guernsey ... 
Vanaf:
€ 510 p.p.