• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Reizen naar Denemarken

Reizen naar Denemarken? Ontdek gave plekken en boek direct jouw reis
Heb je altijd al willen reizen naar Denemarken? Of heb je pas sindskort je oog laten vallen op het uitzonderlijke vakantieland? House of Europe heeft prachtige reizen voor jou samengesteld waarbij je al het moois van verschillende gebieden van Denemarken op je gemak ontdekt. Tijdens onze reizen verblijf je in de mooiste accommodaties, zoals gezellige B&B’s, authentieke hotelletjes en sfeervolle vakantiewoningen, een unieke ervaring! Wanneer de reizen in ons aanbod niet precies zijn wat je in gedachten hebt, dan kunnen we ze geheel aan jouw wensen aanpassen. Als je zelf al een route hebt bedacht of je een bepaald reisonderdeel op het oog hebt dat beslist niet mag ontbreken, dan maken we graag een vrijblijvend reisvoorstel op maat voor je. Meer weten? Ontdek de mogelijkheden, neem contact op of boek direct online.
Waarom je moet reizen naar Denemarken
Hoewel Denemarken maar een klein land is, telt het maar liefst 444 eilanden. Vanuit Nederland kun je Denemarken rechtstreeks via Duitsland bereiken zonder een overtocht. Als je eenmaal in Denemarken aangekomen bent, dan liggen ook de overige Scandinavische landen binnen handbereik. Wie dus ook Noorwegen, Zweden of Finland wilt zien, kan in één keer doorrijden. Denemarken heeft namelijk een rechtstreekse verbinding met Zweden. Wie enkel een bezoek aan Denemarken wil brengen, reist eenvoudig met een eigen auto of huurauto, fiets of het openbaar vervoer.

Maar wat maakt Denemarken nu zo speciaal als vakantieland? Waarom moet je eens reizen naar Denemarken? Het eten! Het land staat erom bekend om lokale en seizoensgebonden producten te gebruiken. Een Deense specialiteit is smørrebrød, één of twee sneetjes beboterd roggebrood met traditioneel beleg, zoals gerookte zalm of kaas. Smullen maar!
Van Viking dorpjes tot breed cultureel erfgoed
Onze standaard reizen naar Denemarken zijn voornamelijk autoreizen. Daarbij kan sightseeing natuurlijk niet ontbreken. Zo ontdek je in de reis Het beste van Denemarken de hoofdstad Kopenhagen waarna je langs de kust naar het noorden van Jutland reist. Daar bezoek je ook de steden Århus en Âlborg en is de spectaculaire kust bij Skagen en Grenen een absolute must-see. Neem je camera dus zeker mee. Ook voor cultuur ben je in het zuiden aan het juiste adres. Wat dacht je van een bezoek aan de Vikingstad Ribe? De reis biedt een fantastische combinatie tussen steden, kunst en cultuur.
naam
Huur een auto en bepaal je eigen tempo
Reizen naar Denemarken is stap één, maar als je kiest voor een auto als vervoer is het handig om van te voren af te wegen of je met je eigen auto gaat of met een huurauto. Wij werken nauw samen met Sunny Cars. De unieke all-in autohuur formule van hen is heel simpel: all-in betekent echt all-in.

De auto boek je in Nederland voor een all-inclusive huurprijs en daarmee is alles van tevoren betaald. Je komt dus niet voor onvoorziene, extra kosten en geregel bij het ophalen van de auto te staan. Er zijn geen verrassingen bij eventuele schade en je hoeft niet te betalen voor extra kilometers. De prijs is inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, lokale belastingen, WA-verzekering van minimaal € 7,5 miljoen, CDW-verzekering zonder eigen risico, diefstalverzekering zonder eigen risico en glas-banden-bodem schadeverzekering. Zo kun je meteen op weg zonder na te hoeven denken over een mogelijke toeslag of vergeten verzekering. Weet precies waar je aan toe bent: dat is autohuur volgens Sunny Cars. Tijd voor vakantie!
Reis op maat of boek direct online
Ben je eruit? Ga je reizen naar Denemarken? Goede keuze! We helpen je graag bij het realiseren van je ideale reis. Kies uit een van de standaard reizen uit ons aanbod of neem contact met een van onze reisspecialisten op. Zij helpen je graag bij het ontdekken van de mogelijkheden. Heb je zelf al je droomroute uitgestippeld? Of heb je een bepaald reisonderdeel dat je absoluut niet wilt missen? Start dan onderstaand met een reisaanvraag maat of boek direct online. Vertel ons je wensen en je krijgt binnen 24 uur een persoonlijk en vrijblijvend reisvoorstel van ons toegestuurd.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden