• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Reisinformatie
Het is belangrijk om goed voorbereid op reis te gaan. We zullen je hier laten weten wat de reisbeperkingen en mogelijkheden zijn voor onze bestemmingen. Wij volgen uiteraard het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Je kunt hieronder per bestemming meer informatie m.b.t. de betreffende coronamaatregelen en/of toegangsbepalingen nalezen. Wij raden je aan deze kort voor vertrek nogmaals te raadplegen.

Actuele reisinformatie
Op dit moment zijn er geen (in)reisbeperkingen voor Groot-Brittannië en Ierland.

Ondanks dat er momenteel geen beperkingen zijn, raden wij je wel aan om kort voor vertrek dit nogmaals te controleren. Daar de benodigde reisinformatie nogal eens wil wijzigen, hebben wij ervoor gekozen de linkjes naar de belangrijkste websites hier te vermelden. Op de website Nederland Wereldwijd kies je het land waar je naar toe gaat en doorheen moet reizen. Kies voor het reisadvies en lees wat het advies van het gekozen land is. Onder het kopje ‘Veiligheidsrisico’s’ en ‘Coronavirus’ vind je alle actuele informatie met betrekking tot de eventuele beperkingen, testverplichtingen of voorwaarden wanneer je terug naar Nederland reist.

Reisdocumenten
Sinds 01-10-2021 heb je een geldig paspoort nodig om naar Groot-Brittannië te reizen. Het reizen met een ID kaart is niet meer mogelijk.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden