• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Reis naar Londen met trein en ontdek Zuid-Engeland

Zuid-Engeland bezoeken? Reis naar Londen met trein en ontdek dit prachtige gebied!
Van steden tot zandstranden, van kathedralen tot Stonehenge, tijdens een treinreis door Zuid-Engeland kun je het allemaal zien. Londen is het perfecte startpunt voor een onvergetelijke reis. Reis naar Londen met trein vanuit Amsterdam of Rotterdam: binnen 3,5 tot 4 uur sta je met de Eurostar in hartje Londen. Bezoek de Big Ben, de Tower Bridge en natuurlijk Buckingham Palace. Shop till you drop in Harrods, Selfridges of Oxford Street. Geniet van de skyline in de London Eye of bezoek een van de vele musea. Combineer deze bruisende stad met de geweldige natuur en zelfs zandstranden van Zuid-Engeland en je hebt een reis om nooit meer te vergeten. House of Britain regelt de accomodaties en het vervoer. Het enige dat jij moet doen is genieten!

Al direct enthousiast geworden en wil je onze treinreizen naar Londen bekijken? De prachtigste reizen staan al voor je klaar. Wil je de reis toch iets aanpassen? Onze reisspecialisten stellen graag een maatwerk reis voor je samen.
Highlights Londen
Natuurlijk begint je treinreis in de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk.
Een stad die een bezoek meer dan waard is. Hier is zoveel te zien en te doen dat je hoe dan ook nog een keer terug wilt. Al is het maar om een drankje te doen in een van de pubs of omdat je nog een keer wilt genieten van een echte Engelse pie, scone of sticky toffee.
In Londen neem je de tijd om alle highlights te bezoeken. Wat je zeker niet mag missen:

● Buckingham Palace en de wisseling van de wacht
● Tower of London met de Tower Bridge
● Houses of Parliament ofwel Palace of Westminster met de iconische Big Ben en de kathedraal Westminster Abbey
● Het reuzenrad London Eye
● De pleinen Trafalgar Square, Piccadilly Circus en Leicester Square.
Met de trein door Zuid-Engeland
Als je de stad achter je laat en de trein koers zet naar het westen. Historische steden zoals Salisbury en Exeter laten je het oude, bekende Engeland zien. En wat te denken van het mysterieuze Stonehenge? Want hoewel er al veel onderzoek is gedaan naar de geschiedenis van deze bijzondere stenen, er is nog steeds geen duidelijk antwoord op de vraag waar ze vandaan komen en waarom ze hier zijn neergezet.

Een tropische vakantie in Zuid-Engeland niet mogelijk? Think again! In de badplaats Torquay waan je je in Zuid-Frankrijk, met de jachthaven, fijne strandjes en de pier. Een prachtige kustlijn doet de rest. Het is niet voor niets een van de populairdere vakantiebestemmingen.

Via Cornwall zet je koers naar het dynamische Bristol en het startpunt van de Great West Way. Deze route verbindt Bristol en het klassieke, romantische Bath in het westen met Londen in het oosten.
Als enige stad in het Verenigd Koninkrijk staat Bath op de UNESCO Werelderfgoed lijst. De stad heeft een van de best bewaarde Romeinse badhuizen en natuurlijke warmwaterbronnen.
Meer weten over reizen naar Londen of andere treinreizen?
Overtuigd dat een reis naar Londen met trein veel meer is dan een citytrip? Wil je graag meer info over deze reis naar Londen en Zuid-Engeland? Kijk dan even bij de reisdetails.
Een korte variant van deze reis brengt je na London via de Great West Way naar Bristol.
Liever eerst meer inspiratie zoeken? Bekijk dan ons volledige aanbod voor treinreizen.

Wil je elementen uit voorgestelde reizen met elkaar combineren? Geen probleem! Bouw samen met onze reisspecialisten een treinreis op maat.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze reis naar Londen met trein of andere vakanties? Neem dan zeker even contact met ons op. We geven je graag antwoord op je vragen.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden