• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Reis Ierland Schotland (maatwerk)

Reis naar Ierland én Schotland maken? Combineer met een maatwerk reis!
Heb je altijd al eens de sfeervolle straten van Dublin willen bezoeken? Maar wil je ook graag de spectaculaire Schotse hooglanden bewonderen? Dan raden we absoluut een reis naar zowel Ierland als Schotland aan. En laten we bij House of Britain nu specialist zijn in reizen naar Groot-Brittannië en Ierland. Laat geheel vrijblijvend een reis op maat maken en ontdek de mogelijkheden.
Combireis naar Ierland en Schotland
Een reis naar zowel Ierland als Schotland biedt een uitgelezen mogelijkheid om het beste van beide landen te ontdekken. De historisch hoofdstad van Schotland is een absolute must see tijdens jouw reis. Edinburgh staat bekend om zijn gastvrijheid, winkels, festivals, musea en prachtige monumenten, zoals Edinburgh Castle. Maar ook de natuur van Schotland is ronduit spectaculair te noemen. De fantastische vergezichten, de afgelegen valleien en de donkere, diepe ‘lochs’ maken het land tot een van de mooiste bestemmingen ter wereld.

Voor wie zijn hart ophaalt in de natuur heeft ook Ierland veel te bieden. Van de imposante steile rotsen van de Cliffs of Moher, de bijzondere Ring of Kerry en het mystieke maanlandschap van The Burren tot de prachtige meren en rivieren, de indrukwekkende Giants Causeway en het groene Killarney National Park, je zal onder de indruk zijn! Voor de meeste reizigers is Dublin het beginpunt van de reis. De bruisende hoofdstad van Ierland is een mix van interessante geschiedenis en cultuur, hippe bars en pubs, elegante architectuur en verfijnd eten. Met recht een van Europa’s hotspots!
Beste van beiden
Wellicht heb je het al kunnen merken: wij hebben geen voorkeur voor een van de landen. Een gecombineerde reis naar zowel Ierland als Schotland is dus dé oplossing om ‘het beste van beiden’ te ervaren. Het combineert de mooiste plekken van beide landen in één rondreis. Een gemeenschappelijke factor is de ruige natuur. De kans is dan ook zeker aanwezig dat je hier direct verliefd op wordt.
naam
Rondreis met de auto of de bus
Om een goed beeld te krijgen van zowel Ierland als Schotland raden we aan om een reis van minimaal 10 - 14 dagen te maken. Tussendoor kun je dan genoeg rusten en de tijd nemen om langer dan een dag op eenzelfde locatie door te brengen. Overigens kun je ervoor kiezen om zelf met een auto rond te reizen of per bus de landen te bezoeken.

Je kunt met je eigen auto op de ferry stappen vanuit verschillende punten in Nederland. Maar je kunt ook naar het beginpunt vliegen en van daaruit met een huurauto aan de trip beginnen. Het voordeel van zelf rijden is dat je de vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wil? Een halve dag eerder of later weg van een locatie? Geen probleem. Je bepaalt het helemaal zelf!

Echter, voor degenen die het niet zien zitten om zelf zoveel dagen te rijden, is een rondreis met een bus een goede optie. Links rijden is natuurlijk ook wel een dingetje om rekening mee te houden. Een busreis door Ierland en Schotland is ideaal om de hoogtepunten van de landen te zien. Bovendien vertelt een Nederlandse host onderweg inspirerende verhalen en de geschiedenis achter de hoogtepunten. Tussendoor maak je diverse stopt, bijvoorbeeld voor een mooie wandeling. Aan het einde van de dag wordt je naar de plek van overnachting gebracht, zoals een gezellige B&B of sfeervol hotel.
Laat een reis op maat maken
Je hoeft op een maatwerk reis naar Schotland en Ierland absoluut geen concessies te doen. Je kunt het beste van de twee landen ontdekken tijdens een complete rondreis. De ervaren specialisten van House of Britain helpen je daar graag bij. Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan, laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag. En handig om te weten: ook voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden