• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
Parkdean Resorts
Met wel 66 vakantieparken biedt Parkdean Resorts een uitgebreid aanbod vakantieparken aan. De parken zijn verspreidt door heel Groot-Brittannië dus grote kans dat er ook een park te vinden is in jouw favoriete vakantie regio. Of je nu een park zoekt langs de Engelse zuidkust, in de Schotse hooglanden of in het zuiden van Wales, Pardean Resorts heeft er een locatie.

De parken zijn middelgroot tot groot en beschikken vaak over een zwembad, entertainment, speeltuinen en genoeg activiteiten om de kleine en grote kinderen bezig te houden.

Je kunt de vakantieparken voor verschillende verblijfsduren boeken zoals een week, weekend of midweek. Het is zelfs mogelijk een mooie rondreis samen te stellen door verschillende parken te combineren en uiteraard met een overtocht!

Hieronder zie je een selectie van onze favorieten.


St Margaret's Bay Holiday Park, Kent
Gelegen aan de zuidkust van Kent, en dichtbij de bekende kliffen van Dover, kun je genieten van een prachtig en rustig vakantiepark. Er is veel te doen voor jong en oud met een speeltuin, zwembad, fitness, entertainmentprogramma en de Boathouse bar & restaurant.

Caravans & chalets
5 minuten van het strand
2 binnenzwembaden
Spa & sauna
Huisdiervriendelijk

Ruda Holiday Park, Devon
Geniet van een strandvakantie bij Croyde Bay in het spectaculaire Devon, ook wel het surfersparadijs genoemd. Maak een wandeling naar Woolacombe strand of trakteer de kleintjes op een uitstapje naar Combe Martin Wildlife & Dinosaur park.

Caravans & chalets
Strand naast de deur
Binnenzwembad
Huisdiervriendelijk

Pendine Sands Holiday Park, Wales
Gelegen aan de iconische zuidkust van Wales, dit park heeft alle ingrediënten voor een perfecte zomervakantie. Je kunt genieten van het 10 kilometer lange zandstrand van Pendine en op het park zelf is er genoeg te doen voor jong en oud: avontuurlijke speelplaatsen, een familie restaurant en een Showbar voor entertainment in de avond.

Caravans & chalets
Strand naast de deur
Live- entertainment
Binnenzwembad
Huisdiervriendelijk

Camber Sands Holiday Park, East- Sussex
Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het 10 km lange zandstrand, dichtbij het historische stadje Rye. Op het park is veel te doen voor jong en oud zoals Bear Grylls Survival Academy, Adventure Bugz, wandklimmen, 4 binnenzwembaden, een knutselclub en sportcentrum.

Caravans & chalets
Strand naast de deur
Kinderentertainment
Binnenzwembad
Huisdiervriendelijk

Limefitt Holiday Park, Lake District
Geniet van de prachtige landschappen bij het Lake Windermere in het Lake District en van de Troutbeck vallei waar dit prachtige park is gelegen. Er zijn hier veel buitensportactiviteiten te doen zoals wandelen, vissen, zeilen en andere watersporten of ontspan in de zon bij je huisje.

Caravans & chalets
Binnen- en buitenspeelplaats
Bar & restaurant
Huisdiervriendelijk
Hoe te boeken?
Je kunt op de volgende manieren een vakantiepark of lodge via ons boeken:
1. Vul ons offerteformulier in.
2. Mail je wensen naar info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.

Na ontvangst van jouw wensen gaan wij je helpen met het vinden van jouw droom accommodatie. Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel toe!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden