• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Over ons
House of Britain is een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Onze verkoopmedewerkers hebben verrassende ideeën en staan u met raad en daad terzijde. Persoonlijk contact staat voorop! Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld, afhankelijk van uw budget en wensen.

Met een breed reisaanbod is House of Britain dé one-stop-shop voor reizen naar Groot-Brittannië & Ierland. Of u nu informatie zoekt over dit prachtige land, een typisch Engelse inn zoekt in Cornwall, een retourtje Eurotunnel wil boeken of het plan heeft met de personeelsvereniging naar Londen te gaan: House of Britain is hét adres!
Reizen op maat
Reizen op maat
Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod van korte en langere reizen naar Groot-Brittannië en Ierland. Wist u dat ALLE reizen op onze website aan uw wensen kunnen worden aangepast?

Stuur ons een mailtje met uw droomreis en wij gaan u helpen om deze uit te laten komen! Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden!

Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe!

Mail uw wensen naar: info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.
Groepen
Groepen
Bent u van plan om met uw bedrijf, (personeels)vereniging of schoolgroep naar Groot-Brittannië of Ierland te gaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Laat ons weten wat u wilt en wij maken speciaal voor u een programma dat aan al uw wensen en eisen voldoet!

Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan!

Mail uw wensen naar: groups@houseofbritain.nl of bel naar 0118-422434.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden