• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Lake District vakantie

Lake District: vakantie boeken? Maak een gevarieerde rondreis en boek direct online
Wil je op vakantie naar het Lake District in Engeland? Dan ben je bij House of Britain aan het juiste adres. Onze enthousiaste adviseurs hebben ruime ervaring op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië en Ierland. Zij komen met verrassende ideeën en staan je met raad en daad terzijde. Persoonlijk contact staan dan ook voorop! Overigens kan je ook een reis op maat samenstellen, afhankelijk van je budget en wensen. Droom je dus al jaren van die ene vakantie? Of heb je al een hele route uitgestippeld maar wil je niet hoeven zoeken naar plekken om te overnachten? Met een breed reisaanbod is House of Britain dé one-stop-shop voor jouw reis!
Op vakantie naar het Lake District
Een vakantie naar het Lake District is een goede keuze voor eenieder die op zoek is naar een mooie, gevarieerde rondreis die je meeneemt langs alle hoogtepunten van Midden- en Noord-Engeland en Zuid-Wales. Je rijdt zelf van plek naar plek en geniet onderweg van de prachtige natuur, de gezellige dorpjes en de vele bezienswaardigheden. Je verblijft in sfeervolle Inns waar je je gegarandeerd snel thuis zult voelen. Je kunt er genieten van de Engelse sfeer en gastvrijheid.
Bezoek vele kastelen, abdijen en musea
De autoreis ‘Along Great Inns in Britain’ heeft het allemaal. Je bezoekt een aantal van de mooiste natuurgebieden van Engeland en Wales, zoals het Brecon Beacons National Park en het Yorkshire Dales National Park. Maar op een reis die draait om een vakantie in het Lake District mag het Lake District zelf natuurlijk ook niet ontbreken! Daarnaast kan je genieten van levendige steden als Colchester, Manchester en York en van de vele kastelen, abdijen en musea die in de verschillende gebieden te vinden zijn. En zo’n gezellige Inn: dat is pas heerlijk thuiskomen na een dag vol nieuwe indrukken.
naam
Indrukwekkende natuur
Liever de natuur induiken op je vakantie in het Lake District? De prachtige rondreis ‘Wonderful Dales & Lakes’ laat je de mooiste nationale parken in het noorden van Engeland zien. In 11 dagen ontdek je gezellige dorpjes in het Peak District, de schitterende meren in het Lake District en de prachtige natuur van Yorkshire. Ook tijdens deze reis verblijf je in gezellige en typisch Engelse Inns. Geniet van adembenemende vergezichten, pittoreske dorpjes, spectaculaire meren en schitterende valleien. Je zal beslist je ogen uitkijken!
Laat een reis op maat maken
Benieuwd naar welke rondreis of vakantie in het Lake District het beste aansluit op jouw wensen? Bekijk dan ons volledige reisaanbod en doe inspiratie op of boek direct online. Heb je al een route in gedachten? Neem dan contact met ons op. Onze reisspecialisten denken met je mee en maken graag een vrijblijvend reisvoorstel op maat.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden