• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Harry potter reis londen

Harry Potter reis naar Londen maken? Boek nu en beleef een magisch avontuur
Wil je al jaren een Harry Potter reis naar Londen maken? Dat snappen we maar al te goed. En laat je dan bij House of Britain precies aan het juiste adres zijn. We kennen ieder magisch plekje op onze duim en nemen je dan ook graag mee naar onder andere de verwonderlijke wereld van Zweinstein en de woonplaats van J.K. Rowling. Boek direct online een van onze reizen en stap in de voetsporen van Harry Potter. Ben jij klaar voor avontuur?
Harry Potter reis naar Londen: onmisbare ervaring voor fans
Voor echte fans is een heuse Harry Potter reis naar Londen een onmisbare ervaring. En House of Britain zou zichzelf niet zijn als we ook voor deze liefhebbers een unieke ervaring klaar hebben staan. En dan niet één, niet twee, maar liefst drie reizen waaruit je kunt kiezen van een divers aantal dagen waarin jouw boek- en filmheld centraal staat.
Treed in de voetsporen van Harry Potter
Harry Potter kent een aantal populaire filmlocaties in zowel Engeland als Schotland. De reis ‘In de voetsporen van Harry Potter’ neemt je mee langs deze highlights, waardoor je vakantie een echt Harry Potter avontuur wordt. Bekijk in Londen iconische plekken zoals Leadenhall Market en de Warner Bros Studio's, kijk in Oxford je ogen uit in de Great Hall, bezoek magische winkels in York, ga op vliegles bij Alnwick Castle (Zweinstein) en beleef tenslotte het hoogtepunt van je reis: een treinreis met de Jacobite Steam Train (Zweinstein Express).
naam
Langs het land van de Dooddoeners
Ben je in voor nog meer avontuur? Reis dan langs het land van de Dooddoeners, bezoek het echte Zweinstein en stap aan boord van de Zweinstein Express voor een onvergetelijke ervaring. Voor het hele gezin is de reis ‘Harry Potter in Schotland’ een geweldige vakantiebeleving. Je beleeft zelf de magie, waarbij je een aantal herkenbare filmlocaties bezoekt. Ontdek de geheimen in dit magische deel van Schotland … Ben jij er klaar voor?
Reis op maat laten maken?
Wil je graag een Harry Potter reis naar Londen maken en genieten van alle bekende highlights, maar heb je een andere route in gedachte dan wij in ons standaard aanbod hebben? Laat een reis op maat maken bij House of Britain. We selecteren zorgvuldig een indrukwekkende route en fijne slaapplekken. Zelfs voor een kleiner budget zijn er voldoende mogelijkheden. Mail vrijblijvend naar info@houseofbritain.nl met jouw wensen of bel direct naar 0118 440 444 om de mogelijkheden te bespreken.
Kies voor dé reisspecialist
House of Britain is niet voor niets al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Schotland, Engeland, Wales en Ierland. We zoeken continu naar de mooiste accommodaties, de leukste bezienswaardigheden en onontdekte plekjes van Groot-Brittannië en Ierland. Wil je een Harry Potter reis naar Londen maken, op wandelvakantie in Groot-Brittannië of per trein het diverse eiland ontdekken? We helpen je graag verder. Laat hieronder direct een vrijblijvend reisvoorstel op maat maken.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden