• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Groepsreis Ierland

Groepsreis Ierland
Een groepsreis naar Ierland plannen? Gezellig!.. maar vaak is het organiseren een hele klus. Locatie bepalen, onderzoek doen naar activiteiten, het verblijf en vervoer regelen.. dit kan een heel gedoe zijn. Gelukkig hebben wij een speciaal team dat jouw volledig ontzorgt. Jij hoeft enkel de deelnemers te regelen, wij doen de rest! Aan de hand van jouw wensen, eisen & budget stellen wij een geheel op maat gemaakte groepsreis op. Laat hier vrijblijvend je gegevens achter.
Vervoer
Je kunt richting Ierland reizen door de lucht, de Eurotunnel of over het water. Via de Eurotunnel reis je snel en voordelig naar Groot-Brittannië. In slechts 35 minuten zet je al voet in het Verenigd Koninkrijk. De tunnel strekt van Calais naar Folkestone. Ook is het mogelijk om voor een voordelige oversteek per ferry richting Ierland te kiezen. Wil je graag per vliegtuig reizen? Dan arriveer je met een directe vlucht al binnen 2 uur in Ierland.
naam
Voorbeeld groepsreis Ierland
Deze reis is een rondreis en start & eindigt in Dublin. De reis neemt je mee naar twee van de mooiste gebieden van Ierland: Clare & Killarney. Hier zul je verwelkomd worden met de woorden Cea mile failte, wat Iers is voor duizend maal welkom! Tijdens je bezoek aan deze gebieden zul je verrast worden door de mooie natuurlijke omgeving.

Inbegrepen
• 1 nacht Dublin, *** hotel inclusief ontbijt
• 2 nachten Killarney, *** hotel inclusief ontbijt
• 2 nachten Clare, *** hotel inclusief ontbijt
• 1 nacht Dublin, *** hotel inclusief ontbijt
• Entree: Rock of Cashel, Derrynane House, Shannon Ferry, Cliffs of Moher
• Engelssprekende gids gedurende de reis
• First Class touringcarvervoer vanaf je aankomst in Ierland tot vertrek

Niet inbegrepen
• Je overtochten vanuit Nederland
• Lunches en diners

Reissom
Vraag vrijblijvend je offerte bij ons aan. Wij kunnen de groepsreis Ierland geheel aanpassen aan je budget!
Voorbeeld groepsreis naar Belfast
Belfast is de Noord-Ierse hoofdstad, gelegen tussen de bergen en de kust en ontwikkelt zich in razend tempo tot een zeer interessante bestemming. De stad vernieuwt snel maar houdt daarbij zeker de oude, sfeervolle aspecten in ere. Waar anders heb je nog een kroeg waar je bij het ouderwetse glaslicht een schuimende pint drinkt?

Tijdens de groepsreis kun je een kijkje nemen in de dierentuin of de Botanische tuinen. Ook is een uitje naar de imposante City Hall of de werf waar de legendarische Titanic werd gebouwd het zeker waard. Wist jij dat Belfast beroemd en rijk is geworden door de linnenindustrie? Er is een interessant museum waar ze je dit allemaal uitleggen.

Voor degene die graag gaan shoppen zijn er genoeg hippe boutiques en mooie winkels in de binnenstad. Ook het eten is een heerlijke ervaring, van culinaire fish & chips tot een heuse Japanner! Maar uiteraard zijn de grootste charme van Belfast de pubs, waar je heerlijk kunt bijkomen met een drankje.
Vraag een groepsreis aan
Lijkt het jou geweldig om tijdens je groepsreis naar Ierland de groeiende stad Belfast, Dublin of een andere mooie plek te bezoeken? Laat hier vrijblijvend je gegevens achter. Wij zullen je zo snel mogelijk een aanbod toesturen!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden