• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
House of Britain zorgeloos op reis garantie
Na maanden van onzekerheid of uw welverdiende vakantie wel of niet door kon gaan, kijken wij bij House of Britain graag naar de toekomst. U heeft waarschijnlijk net zo’n trek naar ‘Wanderlust’ als wij bij House of Britain. We willen er weer op uit, onze favoriete bestemming bezoeken en nieuwe herinneringen maken. Wij snappen heel goed dat u voorzichtig bent met het boeken van uw vakantie voor 2021, daarom bieden wij u graag de mogelijkheid dit zorgeloos te doen.

Boekt u voor 30 september 2021 een reis met vertrek vóór 31 december 2021? Dan boekt u automatisch met onze House of Britain garantie.

House of Britain garantie
• Kosteloos omboeken of annuleren tot 30 dagen voor vertrek*

*de House of Britain garantie is niet van toepassing op ons volledige assortiment aan reizen. Over het algemeen geldt deze regel niet wanneer u een overtocht naar Newcastle boekt, een Economy ticket van Stena Line boekt, verblijft in selfcatering (cottage, vakantiepark enz.) of een vliegreis boekt. Bij boeking zullen wij u laten weten of u gebruik kunt maken van deze garantie, dit zal ook op de boekingsbevestiging worden vermeldt. Deze garantie is tevens niet van toepassing op onze op maat gemaakte groepsreizen.

House of Britain geld terug garantie
Wanneer u uw reis binnen de House of Britain garantie termijn annuleert, dan ontvangt u binnen 14 dagen uw betaalde reissom terug. Annuleren wij uw reis, ook dan ontvangt u binnen 14 dagen uw betaalde reissom terug.
Veilig op reis met een House of Britain pakketreis
Boekt u niet alleen een overtocht, maar ook een of meerdere overnachtingen via ons? Dan boekt u een pakketreis. Mocht er tijdens uw reis een negatief reisadvies worden afgegeven dan zorgen wij ervoor dat u veilig thuiskomt.

House of Britain is lid van SGR en SGRZ en uiteraard volgen wij het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken!

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden