• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
House of Britain zorgeloos op reis garantie
Na maanden van onzekerheid of je welverdiende vakantie wel of niet door kon gaan, kijken wij bij House of Britain graag naar de toekomst. Je hebt waarschijnlijk net zo’n trek naar ‘Wanderlust’ als wij bij House of Britain. We willen er weer op uit, onze favoriete bestemming bezoeken en nieuwe herinneringen maken. Wij snappen heel goed dat je voorzichtig bent met het boeken van je vakantie voor 2021, daarom bieden wij je graag de mogelijkheid dit zorgeloos te doen.

Boek je voor 30 september 2021 een reis met vertrek vóór 31 december 2021? Dan boek je automatisch met onze House of Britain garantie.

House of Britain garantie
• Kosteloos omboeken of annuleren tot 30 dagen voor vertrek*

*de House of Britain garantie is niet van toepassing op ons volledige assortiment aan reizen. Over het algemeen geldt deze regel niet wanneer je een overtocht naar Newcastle boekt, een Economy ticket van Stena Line boekt, verblijft in selfcatering (cottage, vakantiepark enz.) of een vliegreis boekt. Bij boeking zullen wij je laten weten of je gebruik kunt maken van deze garantie, dit zal ook op de boekingsbevestiging worden vermeldt. Deze garantie is tevens niet van toepassing op onze op maat gemaakte groepsreizen.

House of Britain geld terug garantie
Wanneer je je reis binnen de House of Britain garantie termijn annuleert, dan ontvang je binnen 14 dagen de betaalde reissom terug. Annuleren wij jouw reis, ook dan ontvang je binnen 14 dagen de betaalde reissom terug.
Veilig op reis met een House of Britain pakketreis
Boek je niet alleen een overtocht, maar ook een of meerdere overnachtingen via ons? Dan boek je een pakketreis. Mocht er tijdens jouw reis een negatief reisadvies worden afgegeven dan zorgen wij ervoor dat je veilig thuiskomt.

House of Britain is lid van SGR en SGRZ en uiteraard volgen wij het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Je hoeft zich dus nergens zorgen over te maken!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden