• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444
English Heritage Pass
Groot-Brittannië wordt ook wel een openluchtmuseum genoemd, er is zoveel te bekijken! Weet je niet waar je moet beginnen? Boek dan de English Heritage Overseas Visitor Pass bij je reis. Hiermee kun je kastelen, abdijen, Romeinse ruïnes en prehistorische monumenten bezoeken. Je hebt niet alleen onbeperkt toegang tot meer dan 100 belangrijke plaatsen in de Engelse geschiedenis, maar ook toegang tot speciale evenementen. Je kunt o.a. een bezoek brengen aan Stonehenge, Dover Castle en Hadrian's Wall.

De English Heritage Overseas Visitor Pass is niet te koop in Engeland. Je kunt de pas via House of Britain bestellen, je hebt de keuze uit een 9-daagse of 16-daagse pas. De pas gaat in op het moment van je eerste bezoek. Wanneer je met kinderen reist kun je kiezen voor de extra voordelige familiepas. Deze pas is geldig voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen onder de 17 jaar.
Hoe te boeken
Je kunt via onze website autorondreizen en korte reizen met verblijf in hotels boeken. Wist je dat ALLE reizen op onze website aan jouw wensen kunnen worden aangepast? Bij bijna alle reizen is het mogelijk om tijdens het online boeken de English Heritage pass te bestellen. Staat hij er niet tussen?

Stuur ons dan een mailtje zodat we de pas kunnen toevoegen. Mail naar: info@houseofbritain.nl of bel naar 0118-440444.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden