• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Autorondreis Engeland

Betoverende reis door tijd en landschap: maak een autorondreis in Engeland
Heb je altijd al eens door de tijd willen reizen? Tijdens een autorondreis in Engeland ontdek je alle verborgen schatten. Van het eeuwenoude Stonehenge tot hypermoderne steden. Middeleeuwse kastelen en iconische cottages. In Engeland vind je het allemaal. Een betoverende reis die al je zintuigen doet prikkelen en je hart zal veroveren. Ervaar het unieke Engeland tijdens een autorondreis en maak herinneringen voor de rest van je leven.
Dit is jouw autorondreis in Engeland
Het échte Engeland, wat is dat eigenlijk? Dit geweldige land is niet zomaar in één woord te vatten. We vertellen je graag wat Engeland voor ons zo bijzonder maakt.

● Betoverende landschappen
Rijdend door Engeland passeer je verschillende soorten landschappen: van ruige kusten tot glooiende heuvels. De weelderige meren van Lake District, de traditionele Cotswolds en de prachtige zuidkust. Tijdens jouw autorondreis kom je langs de mooiste plekken, weg van de drukte. Zo kun je de verschillende prachtige landschappen helemaal in je opnemen.
● Bomvol historie
Zeg je kastelen, dan zeg je Engeland. Windsor Castle en Buckingham Palace zijn natuurlijk de bekendste, maar onderschat ook de minder bekende plekjes niet. En wat te denken van de imposante kathedralen, de mysterieuze stenen van Stonehenge of de oude badplaats Bath. Zo wordt het wel heel eenvoudig om de sfeer van vervlogen tijden op te snuiven.
● Culinair
Iedereen kent natuurlijk Fish and Chips. Veel traditioneler dan dat wordt het bijna niet. Maar de Britse keuken kent meer! De scones bij de afternoon tea, ambachtelijke kazen en de vele soorten bieren. Proef Engeland en laat je verrassen door de vele lokale gerechten.
● De natuur in
Het maakt niet uit in welk gedeelte van Engeland je rondreist, natuur is overal om je heen. Daardoor is het niet moeilijk om een mooie wandelroute in de buurt te maken. Bergen, watervallen, kustroutes of bos, er is voor ieder wat wils.
● Links rijden
Natuurlijk staat Engeland bekend om het links rijden. Dat dit een obstakel kan zijn begrijpen we. Maar wist je dat dit heel snel went? Al als je van de ferry af rijdt, wordt je direct de juiste kant op gestuurd. En als je mee gaat met de rest van het verkeer, spreekt het eigenlijk vanzelf. Bijna alle mensen die thuiskomen na een autorondreis in Engeland vertellen ons dat dit eigenlijk heel erg meevalt.
De voordelen van een autorondreis
Een aantal jaren geleden was de ideale vakantie van veel mensen een strandvakantie, met hooguit een enkele excursie. Inmiddels is dit wel veranderd: steeds meer mensen kiezen voor een rondreis, waarbij je een land écht ervaart. De autorondreis door Engeland wordt steeds populairder. Wat het zo leuk maakt: het is onmogelijk om heel Engeland in één reis te zien. Je kunt dus prima een aantal reizen maken en zo de tijd nemen om elk gebied optimaal te kunnen ontdekken.

Rondreizen met de auto geeft je enorm flexibel. Doordat je geen rekening hoeft te houden met dienstregelingen of een reisgezelschap, kun je gaan en staan waar je wilt. Zo stap je na het avondeten nog even de auto in om tijdens het gouden uurtje de omgeving van je accomodatie te verkennen. Bekijk de zonsondergang op die ene plek die je eerder op de dag ook al gezien had. Wil je langer blijven op een bepaalde locatie? Geen probleem, je zit namelijk niet vast aan vervoer dat je vooraf hebt geregeld. Ook als je besluit een spontane omweg te nemen en zo het schitterende landschap nog even wat meer in je op te nemen, het kan allemaal. Je creëert zo je eigen avontuur!
Dé specialist van autorondreizen in Engeland
Overtuigd en helemaal klaar om jouw nieuwe avontuur tegemoet te gaan? Bekijk dan onze autorondreizen in Engeland of laat een reisvoorstel op maat maken. Vrijblijvend natuurlijk, zoals je van ons gewend bent. We zijn niet voor niets al 20 jaar de maatwerk specialist voor reizen naar het Verenigd Koninkrijk. Wil je aansluitend aan je autorondreis door Engeland ook Wales of Schotland bezoeken? Regelen we dat toch gewoon. Ook voor overtochten met ferry of de Eurotunnel ben je bij House of Britain aan het juiste adres. Liever vliegen en een auto huren? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
Het enige dat jij nog hoeft te doen is je koffer inpakken, in de auto te stappen en heerlijk te genieten van een onvergetelijk mooie rondreis.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden