• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Cottage Wales

Prachtig gelegen cottage wales
Croeso (welkom in Welsh), beste lezer! Wales is de perfecte plek om te genieten van het buiten zijn. De prachtige nationale parken Snowdonia, Brecon Beacons en Pembrokeshire Coast hebben een plek veroverd in het hart van vele natuurliefhebbers. In de omgeving zijn veel mooie cottages te boeken. Geniet tijdens je reis in Wales van lange afstandswandelingen of pak de fiets, zoek naar de gele narcis en spot de papegaaiduikers.

Wales voorziet een ieder in zijn behoeften. Zo kun je in Wales ook golf spelen, surfen op het enige surfmeer dat niet aan de kust ligt en zwemmen bij de mooiste stranden van Europa. Benieuwd wat je allemaal in Wales gaat ontdekken? Lees meer op deze pagina en ontdek de regio’s midden, noord en zuid.
naam
Vakantiehuis Erwood
Graag laten we je een van onze top-rated cottages in Wales zien. Gezellige cottage Erwoord is een 4-kamers cottage met 2 verdiepingen. Eenvoudig en doelmatig ingericht, met een authentieke houtkachel. De cottage heeft een tuin met terrasmeubilair en een prachtig uitzicht op het rustige landschap.

Een huurder schreef het volgende over deze accommodatie: “Eenvoudig, maar zeer knusse cottage in een prachtig gebied aan de rand van de Breton Beacons. Aan de voorkant mooie vergezichten over de heuvels. Eigenaar is schaapsherder en het is superleuk om hem aan het werk te zien met zijn honden.”
Auto rondreizen Wales
Bij House of Britain werken wij al jaren aan het zoeken en organiseren van de meest unieke auto rondreizen door verschillende landen. Zo hebben wij ook voor Wales meerdere reizen opgesteld met een dag tot dag schema, tijdens deze reizen bezoek je meerdere locaties, slaap je in hartverwarmende accommodaties en ontdek je de meest unieke bezienswaardigheden. Bekijk hier onze auto rondreizen door Wales.
Vind je droom cottage in Wales
Vind je het ook zo fijn om tijdens jouw vakantie een eigen plekje te hebben waar je iedere dag weer thuis kunt komen? Waar je kunt koken en tot rust kunt komen na een mooie dag? Dan is een verblijf in een cottage echt iets voor jou. Via de vakantiewoning zoekfunctie op onze website vind je de mooiste cottages in Wales. Pas de juiste filters toe en zoek & boek jouw droom cottage.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden